Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, mi a kedvenc részetek szex közben?
Figyelt kérdés
Részletezzétek nyugodtan ;)2018. júl. 29. 17:16
1/13 anonim válasza:
Nekem a nyalás, elejétől a végéig és a behatolás. Végül, értelemszerűen a magömlés.
2/13 anonim válasza:
Nagyon imádok nyalni (élvezésig), így azt mondanám a kedvencnek
3/13 anonim válasza:
Csajoknak mesélek részletesen.. írhatok 😊 29/F
6/13 anonim válasza:
Legfőképpen az, ha a csaj el tud élvezni. Nekem úgyis sikerül, szóval az lényegtelen.
7/13 anonim válasza:
Én a vadabb szexet szeretem, mikor úgy vagyok a lányban, h közben leszorítom, vagy doggyban hátrafogom az egyik csuklóját, másikkal a csipójét, mellétfogom, vagy esetleg haját húzom :))
Kis szorítással, csavarással tökéletesen irányítható a nő.. és te diktálod az ütemet.. ;)
9/13 anonim válasza:
Nyalást nagyon szeretem, tetszik, ahogy a lány össze-vissza tekereg közben, és az élvezettől szorongat minden keze ügyébe kerülőt. Másik a lovagló póz, ahol minden jó itt van felettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!