Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A nők melyik korosztályban...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők melyik korosztályban kívánják legjobban a szexet?

Figyelt kérdés
2018. aug. 1. 14:24
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

Nő vagyok.

A 8 as válaszoló megadta a legtutibb választ !

Nincs mit hozzá fűzni.

2018. aug. 1. 15:00
 12/20 anonim ***** válasza:
57%

9. vagyok.

10. miért? Ezt kutatások is bizonyítják, de ha megkérdezel több nőt, legalább 20at, kb így fog kinézni a helyzet. Van persze pár kivétel, mint az aszexuálisok, meg a szexmániások, de abból kevés van.

2018. aug. 1. 15:03
 13/20 anonim ***** válasza:
13%
Azért írtam, mert legutóbb olvastam egy vitát, és éppen azt pontozták le aki tudományos tényekről írt.. aztán gondoltam itt is jön majd a népharag:D
2018. aug. 1. 15:14
 14/20 anonim ***** válasza:
59%

9. vagyok ismét.

Nem baj, a tényeket az érzelmek nem változtatják meg.

Azok hadakoznak annyira ez ellen, akik érzelmileg érintettek.

Az meg nem zavar Logikai szempontból nem tudnak vitázni, a többit meg nem látom kompetensnek.

2018. aug. 1. 15:17
 15/20 anonim ***** válasza:
Hát én nekem 14 évesen sehol nem volt még közöm a szexhez. :D Egy rossz, szexmentes kapcsolat után jöttem rá, hogy fontos dolog. Nem is a testi vágyak miatt leginkább... Valóban sok minden befolyásolja, pl. kamaszkorban gyakori a depresszió, ezért nem mondanám, hogy mindenkit olyan fiatalon érdekelni kezd, inkább fiatal felnőtt korban. Vagy amikor már kevésbé stresszes az élet, mert már mondjuk minden megvan (ezt így nem mondom biztosra, de olyan 30-as évek). Most 21 vagyok, az utóbbi időben kezdtem el jobban kívánni, de szerintem nem vagyok még ennek a dolognak a tetőpontján, inkább csak most indult be ez a dolog nálam.
2018. aug. 1. 15:58
 16/20 anonim ***** válasza:
100%
Én most 46 éves vagyok, és sose volt még ennyire jó a szex, mint most. A fiatalkori 7 menetes kefélések kielégülései kanyarba sincsenek a mostani egetrengető orgazmusaimhoz. Szóval ha engem kérdezel, akkor mindenképp 35 felett a legjobb, 40 körül. És a pasik is 35 felett lesznek igazán technikásak, a fiatalabbak nem jobbak, sőt. Már semmi pénzért nem kéne egy huszonéves, magától elájult, öntelt fűrészgép sem, akkor inkább egy kis ártatlan, akit még meg lehet rontani. ;))
2018. aug. 1. 16:25
 17/20 anonim ***** válasza:
100%
Nekem mindig magas volt a libidóm kb. 17-18 éves koromtól, de most 35 évesen még annál is jobban kívánom a szexet, pedig nem hittem, hogy lehet ezt még fokozni. :)
2018. aug. 1. 19:45
 18/20 anonim ***** válasza:
100%
A régi görögök tudták ezt. A menopauza idejét ezért klimaxnak nevezték, ami szó szerinti fordításban csúcspontot jelent... :)
2018. aug. 1. 20:29
 19/20 anonim ***** válasza:
100%

Ha magamból indulok ki, az idő előrehaladtával egyre fokozódik a vágy.

Más megközelítésben viszont fogamzásgátló szedése alatt kívántam legkevésbé, gyakorlatilag egyáltalán nem.

Várandósan abban a bizonyos 20-25 hétben igazán hatalmas étvágyam lett.

Most 34 vagyok, nem szedek gyógyszert, és minden eddiginél jobban kívánom sajnos.

2018. aug. 2. 19:33
 20/20 anonim ***** válasza:

Ahogy telt az idő, úgy lazultak az "erkölcseim" - és nőtt az étvágyam.

Most van egy társaság, akikkel rendszeresen összejárunk szexelni - és rózsaszínű a világ!!!

2020. júl. 13. 22:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!