Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Friss kapcsolatban normális az, hogy az első éjszakán csak úgy kérdés nélkül análba tette a farkát? Csókolgatott hátulról, aztán csak úgy betolta. Köpni nyelni sem tudtam.19/l
Figyelt kérdés
2018. aug. 1. 13:24
11/13 anonim válasza:
Kamu vagy! Ilyen nincs! Jó, ha vagy 13/F...
12/13 anonim válasza:
Kicsit sok volt a surprise anal a hubon alfapistinek nem?
13/13 anonim válasza:
Velem megcsinálta egy idióta. Vagyis gondolom csak az eleje mehetett be, első alkalmam volt és csak sejtettem mire készül de abban a pillanatban nem fogtam fel és nem mozdultam. Majd betette és olyan fájdalmat nem tudom mikor éreztem utoljára. Felsikítottam, megugrottam majd leguggoltam a padlóra és sírtam. Szóval szerintem sem lehet csak úgy semmi hevesebb reakció nélkül betenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!