Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Nálatok ez kizáró ok lenne?
Figyelt kérdés
Hallottam egy olyat a baráti körömben hogy gy srác azért nem dugott meg egy egyébként teljesen rendben lévő, normális csajt mert a két első foga között van egy kis rés. Van itt olyan akinek ez szintén kizáró ok lenne? Ha igen miért? Értetlenül állok ez előtt a történet előtt.😀2018. júl. 31. 21:01
2/9 anonim válasza:
Régen én is ilyen voltam amúgy! Minden apró szarban a hibát kerestem mindenkibe, mert én ugye tökéletes voltam ... mivel szinte mindenki velem akart összejönni csak ezért írom a tökéletest, amúgy nem kell komolyan venni, mielőtt lepontozna valaki. Egy beképzelt fsz voltam, aki tényleg minden nőbe a legapróbb hibát is azonnal kereste. Így visszagondolva nagy baromság volt ez tőlem és már évek óta kinőttem amúgy. De igen is van ilyen az én példám is mutatja! De idővel ezt kilehet nőni és elhagyni.
4/9 anonim válasza:
Egy nő egyik legszebb ékszere a szép mosolya
Ha a fogai csálék,hiányosak.romlottak.sárgák az az összképet rontja
24N
5/9 anonim válasza:
Máskor meg pont az a baj, hogy a pasiknak mindegy, hogy néz ki a csaj, csak lyuk legyen rajta és az első randi után szexeljen is. Ő legalább nem akart mindenáron dugni. :)
6/9 anonim válasza:
Valakinek ez szerintem még jól is áll (Lara Stone, Georgia Jagger :D).
8/9 anonim válasza:
Dehogy kizáró ok! Én szívesen megismerném!
9/9 anonim válasza:
Hogy micsoda válogatós ficsúrok vannak ! Bárcsak ekkora szépséghiba lenne a legnagyobb a lányokon !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!