Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Angol fiúkkal ilyen a szex?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Angol fiúkkal ilyen a szex?

Figyelt kérdés
Jelenleg kint nyaralok Angliában barátnőkkel (egész nyáron) és már pár angol sráccal volt egy éjszakás kalandom. Egyet kivéve mindegyik dicsért szex közben, hogy gyönyörű vagyok. Viszont itthon magyar srácokkal ezt egyáltalán nem tapasztaltam, hogy a lány külsejére tennének megjegyzést szeretkezés alatt. Legalábbis nekem nem volt még ilyen partnerem, pedig ezek után nagyon fogom ezt hianyolni, mert jól tud esni az ember lányának, ha így dicsérik. Lányok, ti hogy veszitek ezt észre a magyar férfiakon? Nektek szokott szépen bókolni a partneretek szex közben? Vagy csak a tipikus "most jól szétduglak" és társaik megy? Egyéni tapasztalatokra lennék kíváncsi! 20/L

2018. júl. 31. 20:50
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%
Ha tényleg szép vagy, akkor dícsérlek dugás közben ne félj, ha nem , akkor nem is fogunk dugni ennyi!
2018. júl. 31. 20:52
 2/18 anonim ***** válasza:
81%
mert az angol csavok a ronda angol nokhoznvannaknszokva
2018. júl. 31. 20:57
 3/18 A kérdező kommentje:
#2: Tényleg iszonyatosan taszítóak az angol lányok. Ezt nem külsőleg értem (csak), leginkább viselkedésben.
2018. júl. 31. 21:02
 4/18 anonim ***** válasza:
100%
Rondák az angol nők, azért dícsértek annyira, kimondottan rondák.
2018. júl. 31. 21:23
 5/18 anonim ***** válasza:
54%
Ti amúgy kint is éltek, hogy ennyire tudjátok hogy az angol lányok rondák? Nagyon sok szép lány van itt, vannak ugyanúgy csúnyák is mint magyarban. De a sok félvér csaj közt elbújhatnak a magyar kislányok :)
2018. júl. 31. 21:31
 6/18 anonim ***** válasza:
88%
Az orosz nőkkel még azok se veszik fel a versenyt...
2018. júl. 31. 21:41
 7/18 anonim ***** válasza:
82%
Ilyen ótvar k...aként mégis mit vársz?!
2018. júl. 31. 22:20
 8/18 anonim ***** válasza:
100%
Vakok közt a félszemű..
2018. júl. 31. 22:47
 9/18 anonim ***** válasza:
100%
Ribizli vagy. De ha jól esik, csináld! Nem csoda, hogy dicsérnek a legrondább magyar lány is sokkal szebb, mint a legszebb angol lány - akik ráadásul irtó taszítóan affektálnak.
2018. júl. 31. 23:00
 10/18 anonim ***** válasza:
75%

Hazánk hulladékja ismét bebizonyítja hogy undorodik a magyar férfitől. Azért dicsérnek mert az angol csajok nem jók de ki angol Londonban? Itt élek 4 éve kb 10 angolt ha láttam. Magyar lányt véletlenül sem kezelgetek mert lekezelőek buták nagy az igényük és nulla a teljesítményük. Cserében ők mondják ezt a férfiakról.

Menj és vidd hazánk hírét hogy milyen olcsón kaphatóak a magyar lányok. Erről híres a kis hazánk

2018. aug. 1. 02:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!