Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti járnátok túl nagy mellű lánnyal?
Figyelt kérdés
85D-s2018. júl. 31. 16:23
12/38 anonim válasza:
ehhez milyen magas és hány kiló vagy?
14/38 anonim válasza:
Rossz a kérdés. A túl nagy azt jelenti, hogy számomra túl nagy, így már nem járnék vele, mert túl nagy. Bár ha meg van ami kell, akkor nem foglalkoznék vele, hogy számomra túl nagy. De a 85D minden csak nem túl nagy. Aki D kosárra azt mondja, hogy túl nagy, az vagy beteg, vagy hazudik és álszent(ha fiú, ha lány), vagy divatból mondja, de akkor is hazudik. 85 meg mutatja, hogy nem egy nádszál vagy, vagyis mindenképpen arányosnak hangzik a 85D
15/38 A kérdező kommentje:
Nem vagyok nádszál az tény, de zsírdisznó sem. :D
Egy kolléganőm mondta, hogy szerinte ez már túl nagy meg sok helyen olvastam férfiaktól. Kicsit elvett az önbizalmamból.
2018. júl. 31. 17:08
16/38 anonim válasza:
#15: hát akkor itt az ideje, hogy azt mondjam: LÁSSUK! (már az is elég lenne, ha láthatnánk egy ruhás, teljes alakos fotót).
17/38 anonim válasza:
Simán :D
Ez még bőven nem a "túl nagy" kategória (nállam)
18/38 anonim válasza:
A kolléganőd igen valószínű, hogy féltékeny
19/38 A kérdező kommentje:
Nem mutatok képet. Túl sok olyan dolog van rajtam, ami miatt engem felismerne bárki. :D Nem a hájamra gondoltam. :D
2018. júl. 31. 17:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!