Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok, ti mit reagálnak, ha egy vadidegen - de dögös csaj - odamenne hozzátok bárhol az utcán, és csak ugy spontán megcsókolna?
Figyelt kérdés
2018. júl. 31. 16:13
11/25 anonim válasza:
Szerintem úgy ledöbbenék hogy élő szobrot játszanák vagy 20 percig és azon gondolkodnék hogy ez most miiiii !!
12/25 anonim válasza:
Azért legalább legyen meg egy köszönés és a szemkontaktus, utána odaléphet, a kezét a tarkómra kulcsolhatja és megcsókolhat (persze csak, ha tetszik a csaj).
13/25 anonim válasza:
Nem hinném hogy sikerülne neki mert figyelem a környezetemet, de ha mégis akkor biztos pofánverném.
14/25 anonim válasza:
#13: és ha ott állnál mellettem, akkor utána én húznék be neked egy akkorát, hogy 8 hónapig csak ágytálba pisálnál.
16/25 anonim válasza:
Megkérdezném,hogy hol folytassuk!?
18/25 anonim válasza:
Egyenjogúság van, egy nő ilyen esetben felpofozná a srácot, szóval én is felpofoznám a csajt. Van párom, de ha nem lenne, akkor se lenne joga hozzá.
19/25 Diavolino44 válasza:
#7 pont ez volt a kerdes, hogy ferfikent mit csinalnal?. Te noi aggyal gondolkozol, igy fogalmad sincs mi lenne a reakciod ferfikent.
Az itt levo valaszok nagy resze annyira igaz mint hogy itt mindenkinek +18 centi a farka. Itt a kilencven szazalek ledobbene, hogy most mi tortenik korulotte, s keresne a logikus magyarazatot. Szoval ilyen tekintetben a ferfi es noi valaszrakcio hasonlo lenne. Az mas kerdes, hogy par masodperccel kesobb ha rajonnenek, hogy dologba nincs atveres akkor siman elmennenek a csajjal.
20/25 anonim válasza:
Először szerintem hátralépnék a meglepődéstől. Aztán ha az első 1mp után is meg akarna csókolni, akkor talán még benne is lennék :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!