Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mennyire visszataszító a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire visszataszító a hármas sex?

Figyelt kérdés
1-fiú és 2-lány fel állásban ?

#szex #hárma
2018. júl. 31. 15:07
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
51%

Minden vágyam.

28F

2018. júl. 31. 15:09
 2/14 anonim ***** válasza:
51%
Szóval szerintem semennyire
2018. júl. 31. 15:09
 3/14 A kérdező kommentje:
Hát nem tudom, én nem vagyok az az osztozkodós csaj
2018. júl. 31. 15:29
 4/14 anonim ***** válasza:
64%
Semennyire
2018. júl. 31. 15:51
 5/14 A kérdező kommentje:
Próbáltátok is vagy csak ez ilyen tapasztalatlan vélemény ?
2018. júl. 31. 16:02
 6/14 anonim ***** válasza:
60%

Sajna nekem se jött össze de nagy vágyam!!

f

2018. júl. 31. 16:59
 7/14 anonim ***** válasza:
Mert 2 fiú, 1 lány felállásban már tetszene kérdező?
2018. júl. 31. 17:11
 8/14 A kérdező kommentje:
Nem hinném ! :)
2018. júl. 31. 17:25
 9/14 Synesztro ***** válasza:
90%
30/F meg volt mind2 felállás, a 2L, a 2F, meg a párcserés 4 es is, egyáltalán nem undorító 1ik sem, de kell hozzá egy bizonyos ráhajlás, ha neked nincs meg, akkor nagyon nem ajánlom, akkor meg fogod bánni. Ezt csak akkor élvezi az egyén, ha fejben is eldöntötte, hogy akarja, hogy élvezni fogja, hogy azért is végig csinálja, mert közben nyavalyogni már eléggé szánalmas:S. Szóval ha nem akkor ne is csináld, ha meg eldöntötted hogy kipróbálod, akkor meg hajrá;)
2018. aug. 2. 16:30
 10/14 anonim ***** válasza:

9-es jól írja. Ha nem vonz kicsit se, vagy inkább undorodsz a gondolattól, akkor hagyjad! De ha csak erkölcsi aggályaid vannak, hogy ki mit fog szólni, akkor azt tedd félre. Senkinek nem kell elmondani, nem az ő dolguk.

Viszont ha már felmerült benned ez a kérdés, hogy milyen lehet, akkor lehet valahol vágysz rá. Vagy a barátod vetette fel az ötletet?

A pasik nagy része szeretne több nővel együtt lenni. Egy rendes édes hármas még nekem se volt. Volt már, hogy két csajjal egymás után, hogy ott voltak, de mindig csak az egyik foglalkozott, hiába kértem hogy a másik is jöjjön, ő távol maradt... :) De majd egyszer...

Egyébként hány éves vagy kérdező, ha megtudhatjuk? :)

2018. aug. 2. 16:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!