Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Idősebb pasik nektek már volt...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Idősebb pasik nektek már volt dolgotok tini lánnyal?

Figyelt kérdés

Mit csináltatok?

Milyen kapcsolatotok volt?

2018. júl. 31. 10:03
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
Volt és még van is rendszeresen egy 17 éves lánnyal. 24/F
2018. júl. 31. 12:08
 12/24 anonim ***** válasza:
Szerencsére NEM!
2018. júl. 31. 12:56
 13/24 anonim ***** válasza:
38%

11# a 24 éveddel idősnek érzed magad?

Volt 36-17,5 szexkapcsolat volt. A részemről. Sajnos neki egy idő után több...

2018. júl. 31. 12:58
 14/24 anonim ***** válasza:
86%

Igaz hogy én a lány vagyok, de tavaly volt egy 1 éves szexkapcsolatunk egy 43 éves pasival. Én 20 éves egyetemista vagyok.

Igazából nem csak szex volt, hanem beszélgetések ,programok is stb,de komoly rendes kapcsolat sem volt.

Nagyon jó volt,rebgeteget tanultam tőle minden téren,mem csak szexben.

2018. júl. 31. 13:42
 15/24 anonim ***** válasza:

nem tudom az utolsót mért kellett 0-ra pontozni...

Nekem volt, jó volt, sajnos vége lett. De talán még lesz szerencsém ilyen fiatal lányhoz ;)

2018. júl. 31. 14:35
 16/24 anonim ***** válasza:
Volt, 17 évessel. Az elején szörnyen ügyetlen volt, úgy mozgott lovaglás közben, h a farkam először azt hittem letörik. Aztán lassan rávezettem, h mi hogyan kellemes, a végére már egész ügyes lett :) pár hónapig voltunk szeretők, de a gondolkodásunk eléggé különbözött, így több nem lett belőle.
2018. aug. 1. 11:54
 17/24 anonim ***** válasza:
66%

54é pasi vagyok.

Kb 60éve csak 18-22 bnőim vannak.

Én imádom őket, nemcsak az ágyban, egyébként megvan még bennük a NŐ-ies báj, csacskaság (már a normálisabbjában, a FB-cicababák nem érdekelnek). Ha nem észt osztva, vagy überokos felnőttet játszva beszélgetek velük, akkor tök kedvesek és aranyosak, (nekem).

A szexualitás, nos miután én nagyon de nagyon sokáig szeretek nyalni, (a mai 18-20 éves srácok még nem tudnak jól), így erre nagyon rákattannak. Többjük mondta, hogy nagyon magasra került miattam a léc náluk :-). Hálisten soha nem voltam egy öt perc alatt elélvező tipus, így sokszor volt, hogy mondtam kellemes finom szopásuk után, hogy na ott van, magadnak csináltad, akkor használd :-) és hanyatt fekszek és gyönyörködök a testében :-)

Jaaa, brutál élvezési sorozatot szoktam adni nekik először nyalva, akár egy órán át.

És igen, élvezek minden pillanatot, nem voltam soha nős, én az erotikának és élvezeteknek élek.

Ez van és ez így nekem tökéletes.

2018. aug. 2. 08:12
 18/24 anonim ***** válasza:
Bocs, nem 60 éve, elírtam, 6 éve :-)
2018. aug. 2. 08:13
 19/24 anonim ***** válasza:
Igen rendszeresen
2018. aug. 2. 11:25
 20/24 anonim ***** válasza:

#17: ha újrakezdhetném (értsd, meg tudnék szabadulni a kolonctól), akkor azt hiszem én is ezt az életet választanám a hátralévő évekre. Néha így is összegabalyodok egy fiatal leányzóval, de így nem az igazi.

40F

2018. aug. 2. 11:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!