Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért nem tudok elélvezni?...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lauraaxxy kérdése:

Miért nem tudok elélvezni? 18L többi lent.

Figyelt kérdés

18 éves lány vagyok a párom 19.

Vagy 2 hónapja élünk nemi életet, idáig sosem tudtam elélvezni vajon mi lehet a gond?

Van előjáték, és nagyon élvezem.

Maszturbálás közben eltudok menni . Mi lehet a baj hogy sex közben nem tudok? Nagyon szeretem a baratom és nagyon bánt a dolog :(

2018. júl. 25. 23:16
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Hat a baratod nem eleg jo!
2018. júl. 25. 23:17
 2/12 anonim ***** válasza:
Petting-nyalás- közben se?
2018. júl. 25. 23:22
 3/12 anonim ***** válasza:

Valószínűleg nem tart addig amennyi időre neked szükséged lenne.

Próbáltad már, hogy közben a csiklódat izgatod?

2018. júl. 25. 23:23
 4/12 A kérdező kommentje:
Petting közbe se tudok elmenni.Probáltam a csiklomat izgatni kozbe de úgy se tudtam elmenni, volt amikor 40p ig tartott több féle pózt is használtunk
2018. júl. 25. 23:26
 5/12 anonim ***** válasza:

Nekem a párommal kellet legalább 3-4 hónap az első együttlét után, hogy összeszokjunk és el tudjam engedni magam teljesen.

Nem megy az olyan könnyen. Teljesen más helyzet egyedül masztizni, mint szexelni. A nők nagy részének nincs orgazmusa kizárólag a behatolástól, csak ha a csiklótjukat (is) stimulálják.

Szokjatok össze, sok előjáték. Amúgy mennyit pettingeltetek az első szex előtt? Ha nem ismeritek eléggé egymás testét és az érzékeny pontjait akkor nehezebb lesz az egész dolog.

2018. júl. 25. 23:26
 6/12 anonim ***** válasza:
A testednek is kell idő, arról nem beszélve, hogy lelkileg is kellően, gátlások nélkülinek kell lenned. :)
2018. júl. 25. 23:27
 7/12 anonim ***** válasza:

De a legfontosabb hogy engedd el magad, ne az orgazmus legyen a cél, hanem egymás testének élvezése, az együtt töltött intim idő élvezése. Egy idő után magától jön, teljesen természetesen az orgazmus.

Ui.: Az előző válaszomnál nem láttam amit írtál, így egy része nem is releváns, azt pedig nevedd figyelembe.

2018. júl. 25. 23:29
 8/12 anonim ***** válasza:
Ha velem csinálnád...
2018. júl. 26. 00:19
 9/12 anonim ***** válasza:
Nekem masztinál kb 3-4 perc elég, de ha nyal a párom, akkor van, hogy 30 perc is kell, mert más a két ingerlés, viszont nyalástól az orgazmus is sokkal nagyobb nálam. 10 éve élek nemi életet, ebből az utolsó 6.5 év a párommal volt, ő az egyetlen, aki nem volt lusta kitapasztalni, és addig nyalni, hogy elélvezzek. Előtte azt hittem, hogy én nyalástól nem tudok elmenni, csak ha magamnak csinálom.
2018. júl. 26. 00:21
 10/12 anonim ***** válasza:
0%
Nem sok jövője lesz ennek a kapcsolatnak.
2018. júl. 26. 00:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!