Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem tudok elélvezni? 18L többi lent.
18 éves lány vagyok a párom 19.
Vagy 2 hónapja élünk nemi életet, idáig sosem tudtam elélvezni vajon mi lehet a gond?
Van előjáték, és nagyon élvezem.
Maszturbálás közben eltudok menni . Mi lehet a baj hogy sex közben nem tudok? Nagyon szeretem a baratom és nagyon bánt a dolog :(
Valószínűleg nem tart addig amennyi időre neked szükséged lenne.
Próbáltad már, hogy közben a csiklódat izgatod?
Nekem a párommal kellet legalább 3-4 hónap az első együttlét után, hogy összeszokjunk és el tudjam engedni magam teljesen.
Nem megy az olyan könnyen. Teljesen más helyzet egyedül masztizni, mint szexelni. A nők nagy részének nincs orgazmusa kizárólag a behatolástól, csak ha a csiklótjukat (is) stimulálják.
Szokjatok össze, sok előjáték. Amúgy mennyit pettingeltetek az első szex előtt? Ha nem ismeritek eléggé egymás testét és az érzékeny pontjait akkor nehezebb lesz az egész dolog.
De a legfontosabb hogy engedd el magad, ne az orgazmus legyen a cél, hanem egymás testének élvezése, az együtt töltött intim idő élvezése. Egy idő után magától jön, teljesen természetesen az orgazmus.
Ui.: Az előző válaszomnál nem láttam amit írtál, így egy része nem is releváns, azt pedig nevedd figyelembe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!