Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Melyik volt életetek legjobb...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melyik volt életetek legjobb szexuális élménye? Miért pont az?

Figyelt kérdés
2018. júl. 30. 17:26
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Kamaszkorom plátói szerelmével 18 év után totál véletlenül összefutottunk egy spanyol tengerparton, és ott a homokban estünk egymásnak.
2018. júl. 30. 19:59
 12/14 anonim ***** válasza:
83%

5 évvel idősebb a nővérem. Én érettebb vagyok a koromnál és voltam is mindig. Mivel a szüleink műszakban és sofőrként dolgoztak, mindig mindenhova vinnie kellett magával. Elfogadtak a haverjai, barátai, osztálytársai. Tesómnak nagyon tetszett az egyik srác, tudta is a fiú, végül nem volt köztük semmi.

4 évvel később összefutottunk a sráccal (ő akkor már 4 éve katonáskodott, külföldi kiküldetésekkel) beszélgetni kezdtünk, megbeszéltük, hogy elmegyünk iszogatni.

Jött a haverja is velünk, egy kis lepukkant kocsmában voltunk. Mindkettő fogta az asztal alatt a combom, mindkettő lesmárolt, amikor alkalma nyílt rá ( nem volt ott a másik).

Felizgatott a gondolat, hogy mindkettő egyszerre kielégíthetne, de nem terveztem maradást. Viszont lekéstem a vonatom, ezért felmentem a sráchoz. (A haver végül lelépett.)

Eléggé úgy kezelt, mint egy kislányt, kb. betakargatott, hogy aludjak. Idegesített, hogy ott vagyok, bármit kezdhetne velem, de nem akar, közben pedig imponált, hogy nem megfektetni akar.

Hajnaltájt kacérkodni kezdtem vele, látszott rajta, hogy kíván, felhúztam, siker.

Mikor már ott jártunk, hogy végre belémhatoljon, megállt és annyit mondott, hogy ne haragudj, de én nem szexelhetek XY kishúgával.

Elöntött a méreg, rámásztam és én kezdtem irányítani.

Végül annyira áttudott lendülni a dolgon, hogy egész nap szexeltünk. Katonaként brutális kiállása volt és annyira rátudott gyorsítani, illetve olyan kemény volt, hogy szerintem az egész lakótelep az én sikításaimra ébredt. Közben eleget tett a kicsit bennem élő szadó világnak is. :)

17 éves voltam, most 22.

16 partnerből vele volt a legjobb, eddig. :)

2018. júl. 30. 20:11
 13/14 anonim ***** válasza:
Nekem az volt a legjobb amikor a barátnőm megparancsolta miközben elélvezett hogy elvezzek el
2018. júl. 30. 21:17
 14/14 A kérdező kommentje:
12-es: 22 évesen 16 partner?! Te hivatásos vagy?? Durva...
2018. júl. 30. 21:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!