Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vibit szeretnék venni. Csajok nektek milyen van, milyet ajánlotok? L
#21 látszik hogy észérvekkel nem megy. :/ Nyugi akkor ne is erőlködj 😅 Kérdésekre sem megy a válasz. Kiderül hogy nem is nálam nagy a baj? :O
Elmondom mégegyszer hogy ez nem komplexus.
Az hogy zaklattalak az kicsit erős. Ha tudnád te hogy mi az a zaklatás...
#23 annyira primitív vagy.
Nem veszed észre, hogy a senki nem kíváncsi rád ?
Na ebben az egyben igazad van, nem tudom mi az a zaklatás.
Gondolom a te világodban ez nem egy ismeretlen dolog.
Szóval állj le és húzz innen a fenébe, a komplexusaiddal együtt.
Figyi már farokhuszár :D
Arra még nem gondoltál, hogy azért kell nekik nagyobb dorong mert maszti közben az nem mozog, csak ott van bennük? a farkad meg tolod be és húzod ki, ami végig stimulálja őket?!
#24 én vagyok primitív? 😂 szánalmas ahogyan észérvek nélkül csak szórod a negatív jelzőidet.
A komplexus részét sem sikerült felfogni, de én vagyok a primitív? 😂
Akkor meg minek mondod hogy zaklattalak?
Neked ugyanannyi jogod van innen elhúzni. Én nem fogok, úgyhogy te gyorsan tedd meg 😉
ahogy látom itt sok kommentelőnek nincs is szexjátéka, a 23 centis (44%) pedig pasi, ha nem tudnátok
1: a vibrátor nem műfarok
2: vibrátornak nem nagynak kell lennie, mert az a lényeg, hogy vibráljon és pont elérje a G-Pontot vagy a klitoriszt, nem a kitöltés a lényege
3: ha valami nyuszit akarsz venni, vagy ilyesmit néztél ki, ne ezzel kezd
4: döntsd el, hogy G vagy Klit vibrátor kell. Klit jobb, főleg kezdőknek és garantáltabb a siker
5: bármit veszel, síkosító kell
6: ne vegyél gagyit, vagy olcsót, mert annyi a különbség mint egy Suzuki és Volvo között
7: ha olcsó tuti kell, akkor WeVibe (pl Tango), ha van pénzed, akkor a Lelo márka
8: ha műfarok kell, akkor érdemesebb egy átlagos méretet venni. Lehet néha megkívánod a hatalmas méretet, de hidd el, ha van két műfarkad otthon, egy nagy és egy átlagos, akkor 10%-90% arányban fogod használni őket, mert a hatalmast csak akkor tudod használni, ha teljesen fel vagy izgulva, nagyon kívánod a hatalmas méretet és ha van fél órád rákészülni befogadni a hatalmasat. Az átlagos méret bármikor jó, ugyanúgy ki tud elégíteni és még ha félkedvvel is kezdesz neki, hamar belerázódsz. Plusz sokszor a hatalmas előtt kell egy menet az átlagossal.
9: megint, tonna síkosító!!!
10: műfaroknál csakis szilikon, bármilyen orvosi PVC műanyaggal jönnek, azok büdösek, tapadnak és egyszerűen rossz érzés
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!