Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érett hölgyek titeket izgatnak a 17 -18 éves fiúk?
Igen de csak a fantáziámban. A pasim fia (20) kigyúrt, jóképű, okos gyerek, ő is megmozgatja a fantáziámat.
DE!! Mielőtt privátot írsz: soha nem kezdenék egy ilyen gyerekkel hiszem a fiam lehetne, nem lenne sem etikus sem erkölcsös. És nem vagyok szexuális viselkedés oktató sem.
40/N
Én mindig komoly srác voltam. Elég korán lett barátnőm. A kamasz szerelem 13 évesen jött, 15-ig tartott. Ő korombeli volt. Majd jött egy lány, aki 3 évvel volt idősebb nálam. Amikor 18 éves lettem a barátnőm 26 volt. Valami fantasztikus volt vele! Utána következő 2 évvel volt fiatalabb nálam. Majd ismét egy idősebb jött. Én 29 voltam ő 40. Annyira vonzó, nőies volt, hogy a 20 éves libucik elbújhattak mellette. Életem legszebb nője volt!
A korkülönbség marhaság!
Barátaim sem csak korombeliek, köztük is vannak huszonévesek ugyanúgy, mint 60-70 évesek. Velük kapcsolatban, miért nincs ez a korkülönbség véleménymarhaság? Nem a szimpátia a lényeg, nem az, hogy megértsük egymást?
Mellesleg, az érettség sem korfüggő!
Hacsak nem 13 éves a fiatalabbik fél, én sem értem, mi az erkölcstelen ezen. Mindketten akarják, és senkinek nem ártanak vele.
Szerintem "érett hölgyként" majd én is olyan leszek, aki szemet vet a friss husira, jelenleg vonzanak a nálam fiatalabbak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!