Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik akik a farkukról küldenek képet idegen nőknek. Ti mit vártok ekkor most úgy komolyan?
Én megkérdeztem egy ilyen degeneráltat hogy miért küldi.
Azért mert arra izgul hogy idegenek látják a farkát...
És mi van akkor, ha nem is a sajátjáról küld képet, hanem a netről találtat?
Ezt a gondolatmenetet végigvittem:
Képzeljétek mellé Szabó Gyula narrációját! :)
Reménykedik a kép küldözgető, hogy a nőnek megtetszik a fotón látható méretes, keményen meredező dákó. Azonnal randit kér tőle a nő, hiszen irtózatosan ellenállhatatlan vágyat ébresztett benne a farok látványa. Annyira szeretné kézbe venni, leszopókázni, hogy ő kezdeményez. Talán még a lakását is felajánlja találkahely gyanánt. Izgatottan várja az áhított dákót és a képküldözőt. Felveszi a nő, a legszebb ruháját, a legizgatóbb fehérneműjét, beillatosítja magát a legdrágább parfümével, még a csúnyáját is leberetválja.
Megérkezik a férfiú. A nőt nem is érdekli a külseje, sem a ruházata, sem a borotválatlan arca. Még a kellemetlen háromhetes szájszaga sem, csak végre láthassa a dákót. Pillanatok alatt letépi a pasiról a kopott farmert, a fanta foltos gatyát. Meglepődve szembesül vele, ez egy szarvacskatészta formájú mini pénisz. Ott térdel a nő csipkeharisnyáján, áhítattal felnéz a férfire, beharapja vörösen izzó alsó ajkát. Push up míderben ziháló mellkassal nagy lélegzetet vesz és megszólal: Ha már itt vagy. Egye fene!
És gyerekek, ekkor előugrott a dédinagymamától örökölt régi sezlony alól a fene. Pillanatok alatt ott termett és azonnal ráharapott a szarvacskatésztára. Az icike-picike mindmegette.
Itt mese vége! Jó éjszakát!
:-D
Nézd én megszoktam kérdezni hogy küldhetek róla és kíváncsiságból mindig igen a válasz,eddig akiknek elküldtem mindegyikkel lefeküdtem és volt aki ezért 100kmert utazott hogy megkaphassa.
A lényeg a felvezetés, erotikusan fel kell fűteni a másik felet és kész. 21/F
Nem baj ha kamunak ítélitek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!