Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Pasik akik a farkukról küldene...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pasik akik a farkukról küldenek képet idegen nőknek. Ti mit vártok ekkor most úgy komolyan?

Figyelt kérdés
Elég sokszor előfordult h tök idegen emberek előszőr elkezdtek bókolgatni aztán így hirtelen elküldi a meztelen álló vagy épp erjedt szarvacskatészta farkukról a képet aztán csodálkoznak ha letiltom őket :D Gondolom más nőkkel is előfordult már de én még mindig nem értem egyesek minek küldik el. Mit várnak? A csaj megdicséri a farkatokat és rögtön le akarja majd szopni? :D

2018. júl. 29. 23:59
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
76%
Bosszúból küldj te is nekik képet a puncidról! Szemet szemért, szervet szervért... :D
2018. júl. 30. 00:20
 12/18 anonim ***** válasza:
75%
11-es ott a pont! :-D
2018. júl. 30. 00:32
 13/18 A kérdező kommentje:
Küldjön a halál nekik :D
2018. júl. 30. 00:38
 14/18 anonim ***** válasza:
100%

Én megkérdeztem egy ilyen degeneráltat hogy miért küldi.

Azért mert arra izgul hogy idegenek látják a farkát...

2018. júl. 30. 00:55
 15/18 anonim ***** válasza:
100%

És mi van akkor, ha nem is a sajátjáról küld képet, hanem a netről találtat?

Ezt a gondolatmenetet végigvittem:

Képzeljétek mellé Szabó Gyula narrációját! :)

Reménykedik a kép küldözgető, hogy a nőnek megtetszik a fotón látható méretes, keményen meredező dákó. Azonnal randit kér tőle a nő, hiszen irtózatosan ellenállhatatlan vágyat ébresztett benne a farok látványa. Annyira szeretné kézbe venni, leszopókázni, hogy ő kezdeményez. Talán még a lakását is felajánlja találkahely gyanánt. Izgatottan várja az áhított dákót és a képküldözőt. Felveszi a nő, a legszebb ruháját, a legizgatóbb fehérneműjét, beillatosítja magát a legdrágább parfümével, még a csúnyáját is leberetválja.

Megérkezik a férfiú. A nőt nem is érdekli a külseje, sem a ruházata, sem a borotválatlan arca. Még a kellemetlen háromhetes szájszaga sem, csak végre láthassa a dákót. Pillanatok alatt letépi a pasiról a kopott farmert, a fanta foltos gatyát. Meglepődve szembesül vele, ez egy szarvacskatészta formájú mini pénisz. Ott térdel a nő csipkeharisnyáján, áhítattal felnéz a férfire, beharapja vörösen izzó alsó ajkát. Push up míderben ziháló mellkassal nagy lélegzetet vesz és megszólal: Ha már itt vagy. Egye fene!

És gyerekek, ekkor előugrott a dédinagymamától örökölt régi sezlony alól a fene. Pillanatok alatt ott termett és azonnal ráharapott a szarvacskatésztára. Az icike-picike mindmegette.

Itt mese vége! Jó éjszakát!

:-D

2018. júl. 30. 00:59
 16/18 anonim ***** válasza:
33%

Nézd én megszoktam kérdezni hogy küldhetek róla és kíváncsiságból mindig igen a válasz,eddig akiknek elküldtem mindegyikkel lefeküdtem és volt aki ezért 100kmert utazott hogy megkaphassa.

A lényeg a felvezetés, erotikusan fel kell fűteni a másik felet és kész. 21/F

Nem baj ha kamunak ítélitek

2018. júl. 30. 06:52
 17/18 anonim ***** válasza:
100%
Engem is kiakaszt és tényleg általános undor tölt el maga a dolog megléte is a világban. Ugyanakkor a nagy számok törvénye miatt csinálják. Van akinél tényleg bejön. Életből is hallottam már erre példát, illetve írtak már rám úgy egy teljesen ártatlan és igazából nem is szexuális tartalmú kommentem után, mert összekevertek mással. Nem is egyszer. Én amúgy viccesen vettem és elbeszélgettem, meg poénkodtam néha hosszabban is. De privátban nagyon is tapasztaltam, hogy ilyen szempontból milyenek tudnak lenni a lányok. Megy ám itt a képküldözgetés és a lányok több esetben jó néven is veszik. Én férfiként szörnyülködtem ezen. Poénosan le is betegeztem ilyenkor az illetőket:D De ez ténykérdés, hogy ha kevés is de van rá igény. Akik ilyeneket csinálnak azokat a keveseket keresik. Semmi vesztenivalójuk nincs, így megéri nekik próbálkozni addig, ameddig meg nem találják azt a néhány erre vevőt.
2018. júl. 30. 11:35
 18/18 anonim ***** válasza:
Egyszerű. Visszakérdezel ő is kér e kéoet? Jól megdicsérgeted mégiscsak az ego... majd küldesz neki egy kétszer akkorát, hogy na ez meg a tied mikor taliztok simogatni kellene....
2019. jan. 24. 15:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!