Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Fiúk, a kis melleket is...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, a kis melleket is megnézitek a strandon?

Figyelt kérdés

Úgy vettem észre, hogy az én méretemet is megnézik, pedig tényleg kicsi (75A).

Azt gondoltam, hogy csak a nagyobb és kerekebb melleket nézik meg a pasik.

A kicsiben mi a vonzó?

2018. júl. 29. 15:37
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
A kicsiben mi a vonzó? Nekem azok tetszenek. Vissza kérdezek. A nagyban mi a vonzó?
2018. júl. 29. 17:16
 12/17 anonim ***** válasza:
Ha a lány maga szép megnézem, ha nem nem. Nem a mell méret számít. 28/f
2018. júl. 29. 17:24
 13/17 anonim ***** válasza:
De meg ám. Miért? Mert feszes, nem lóg, hegyes, vágykeltő, izgató, nem leng hanem remeg ha hátulról csináljuk.. soroljam még? Neked ezt még nem mondta senki? Hány éves vagy?
2018. júl. 29. 18:50
 14/17 anonim ***** válasza:
Megnézem ami szép az szép
2018. júl. 29. 22:22
 15/17 anonim ***** válasza:
A férfiak minden mellet megnéznék. Teljesen mindegy mekkora. A kisebb mell talán azért jobb mert nagyobb a valószínűsége hogy feszes. A strand pedig végképp mindegy , ott minden csajt megnéznék jó alaposan , főleg ha fiú nélkül vagy ott.
2018. júl. 30. 08:29
 16/17 anonim ***** válasza:
A nagyot se nézem meg. Inkább a lány alakja kelti fel a figyelmem, a feneke, combja.
2018. júl. 31. 14:19
 17/17 anonim ***** válasza:
Nem a méret számít igazán, hanem hogy milyen a formája és hogy van csomagolva :P kis mellre is van olyan melltartó, hogy kívánatosabb mint egy nagy mell ;)
2018. aug. 12. 09:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!