Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, a kis melleket is megnézitek a strandon?
Figyelt kérdés
Úgy vettem észre, hogy az én méretemet is megnézik, pedig tényleg kicsi (75A).
Azt gondoltam, hogy csak a nagyobb és kerekebb melleket nézik meg a pasik.
A kicsiben mi a vonzó?
2018. júl. 29. 15:37
11/17 anonim válasza:
A kicsiben mi a vonzó? Nekem azok tetszenek. Vissza kérdezek. A nagyban mi a vonzó?
12/17 anonim válasza:
Ha a lány maga szép megnézem, ha nem nem. Nem a mell méret számít. 28/f
13/17 anonim válasza:
De meg ám. Miért? Mert feszes, nem lóg, hegyes, vágykeltő, izgató, nem leng hanem remeg ha hátulról csináljuk.. soroljam még? Neked ezt még nem mondta senki? Hány éves vagy?
15/17 anonim válasza:
A férfiak minden mellet megnéznék. Teljesen mindegy mekkora. A kisebb mell talán azért jobb mert nagyobb a valószínűsége hogy feszes. A strand pedig végképp mindegy , ott minden csajt megnéznék jó alaposan , főleg ha fiú nélkül vagy ott.
16/17 anonim válasza:
A nagyot se nézem meg. Inkább a lány alakja kelti fel a figyelmem, a feneke, combja.
17/17 anonim válasza:
Nem a méret számít igazán, hanem hogy milyen a formája és hogy van csomagolva :P kis mellre is van olyan melltartó, hogy kívánatosabb mint egy nagy mell ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!