Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, a kicsi melleket is megnézitek?
Figyelt kérdés
Szóval van a mellméret, amit nem lehet kirakni, annyira kicsi és pólón keresztül figyelhető meg, mennyire domborodik... vagy sem.
Az ilyen apró méreteket is megnézitek, esetleg egy-két gondolat beugrik róla, vagy egyáltalán nem ingerel titeket?
2018. máj. 5. 09:12
1/26 anonim válasza:
Én imádom a kis melleket! nagyon izgatnak. Megismerkednék egy ilyen lánnyal.
2/26 anonim válasza:
Természetesen, nagyon szépek szerintem, sőt, nekem izgatóbb mint a nagyok.
3/26 anonim válasza:
Szeretem a kis melleket. Pici, formás, kemény. A kérdés az, hogy mennyire kicsi?
4/26 anonim válasza:
nagyon izgatóak, és megnézem, mert izgató és látni akarom :)
5/26 anonim válasza:
persze, minden féle mellet szeretek
6/26 anonim válasza:
Én nem szoktam melleket bámulni. Egy komolyabb dekoltázs esetén nyilván én se állom meg, hogy odanézzek, de azért valljuk be, hogy azokkal az is a cél.
Egy szép arcról és jó fenékről nekem több gondolat ugrik be.
7/26 A kérdező kommentje:
Ilyen kicsi méretre gondolok:
Ha felvenne egy pólót, már jóval kevesebb látszódna a melleiből, így nyilván nem olyan feltűnő...
2018. máj. 5. 09:32
8/26 anonim válasza:
Nekem ilyen van, de soha nem bámulta még senki. Mondjuk kisebb mint a képen, még nincs ilyen jó alakom.
10/26 A kérdező kommentje:
25 évesen van 75A-s mellem, nagyon kicsinek látom.
2018. máj. 5. 09:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!