Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, a kicsi melleket is megnézitek?
Szóval van a mellméret, amit nem lehet kirakni, annyira kicsi és pólón keresztül figyelhető meg, mennyire domborodik... vagy sem.
Az ilyen apró méreteket is megnézitek, esetleg egy-két gondolat beugrik róla, vagy egyáltalán nem ingerel titeket?
Én mindig is egy ilyen típusút kerestem szeretőnek.
De sajnos nem sikerült.
Pedig nagyon vágyom....
Bár én nő vagyok, de írok, ha nem bánod, mont érintett a témában (hasonló méretű a mellem, mint a képen a nőé). Hosszú évek tapasztalata, hogy a férfiak nagy része az arcot és az alakot / összképet nézi, mint írtam, nekem is kicsi van, nem is öltözködöm kihívóan, de volt jó pár férfitekintet életemben, ami megakadt rajtam és próbálkoztak is be többen is, akár csak szex céljából is. Abszolút nem a mell dönti el, hogy kit találnak vonzónak. Ha már testrészeken spekulálunk, a szép lábak és egy jó alak többet nyom a latba. Még egyszer, kb 10 éve tapasztalom nap mint nap, hogy az arccal vannak elfoglalva a férfiak.
26/N
Egyetértek a 26 éves nővel, a legfontosabb az összkép. Eddigi barátnőimnek kis melle volt egyébként és nem bántam. Mondjuk a kis mellett is lehet azért kinézetre növelni trükkökkel, ilyenkor kicsit néha megbámulom, de ha már mindenképp "bámulni kell", akkor már izgibb az, ha valaki nem vesz fel melltartót, és látni rajt, nem is feltétlenül kell látszódnia a bimbónak. Még a bámulás témához: a popsikat is szeretjük megnézni, persze valaki túl feltűnően csinálja...valaki meg csak diszkréten.
26F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!