Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Férfiak ti hazudtatok már...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak ti hazudtatok már szerelmet lánynak azért hogy lefektessétek? Miután összejött, gyorsan "kiszerettetek" belőle vagy mi történt?

Figyelt kérdés
2018. júl. 29. 14:26
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

Igen vannak. Nagyon sokat ismerek ilyet hogy egy varázsszóra megnyilik előtte a punci. Ez nem csak a férfira nézve gyalázat hanem a nőre nézve is. Azt érezni kell egy nőnek hogy szeretik-e vagy sem.

Engem folyton azzal csesztet a párom hogy nem mondom hogy szeretem. Ha megkérdem hogy érzed? akkor igen a válasz. Ennél nem kell több. Nem szavakkal kell szeretni az embert hanem érzéssel és tettekkel.

A legtöbb nő aki becsapva érzi magát ezzel az tudta hogy hazudnak neki de elhitte mert ezt akarta. Néha annyira akarunk valamit hogy ennek érdekében a nyilvánvaló hazugságot is igaznak fogadjuk el.

2018. júl. 29. 16:53
 12/20 anonim ***** válasza:
30%
En rendszeresen csinálom ezt, mert dugni akarok állandóan a szervezetem kényszerit erre. Egy férfi állat vagyok.
2018. júl. 29. 17:07
 13/20 A kérdező kommentje:

Persze ez valóban igy van utolsó.

Csak mi van akkor ha a nö valóban szereti a férfit.

És persze rlhiszi neki,mert szeretné hogy ez így legyen.

Ne a nő legyeb már a hibás,mert a pasi szemét aljas módon kihasználja.

2018. júl. 29. 17:09
 14/20 A kérdező kommentje:

12es

És te komolyan még büszke is vagy erre?

2018. júl. 29. 17:10
 15/20 anonim ***** válasza:
35%
Igen büszke, a lányok is ezt csináljak, nem kell őket sajnálni. Egyik fszbol ugrik at a masikba nekem ezért nem is kell komoly kapcsolat mert ezek ilyenek.
2018. júl. 29. 17:27
 16/20 A kérdező kommentje:

De most nem a ribikről van szó.

Hanem mikor a normális lányokat becsapjátok.

Nem is gondoltok bele,esetleg mit érez a másik.

Szánalmasok vagytok egytől egyig..

2018. júl. 29. 17:31
 17/20 anonim ***** válasza:
26%
Mit érdekel az engem?? Legalabb bármit megenged a csaj akar meg seg-gbe is. Amig meg nem unom addig megtartom.
2018. júl. 29. 17:35
 18/20 A kérdező kommentje:

De egy bunkó vagy te.

Remélem egyszer majd a te fejedet is átkú*ja valaki olyan akit te fogsz szeretni..

2018. júl. 29. 17:38
 19/20 anonim ***** válasza:
91%

lehet már átejtették őt is.

férfiak és nők is játszanak a másik nem érzéseivel.. ez nem nem hanem személyiség függvénye.

és azt is tegyük hozzá, hogy sokan nem tudják helyén kezelni a csalódást és ők maguk pont egy csalódás miatt válnak aljassá. sajnos sok az ostoba ember.

2018. júl. 29. 17:40
 20/20 A kérdező kommentje:
De pont akiket már ért ilyen rossz dolog,azoknak nem lenne szabad ezt tenniük.
2018. júl. 29. 17:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!