Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt aki összejött a Martonnak?
Szerintem sok tucatnyi nővel szexelt az évtizedek alatt. Sőt, olyanok is voltak, akik ezt nem tekintették zaklatásnak.
Te voltál már nőknél sikeres férfi? Rengeteg ribi van, akit rohadtul nem érdekel ha egy férfi így próbálkozik, ha tetszik neki.
Plusz Marton nem 70 éve 70 éves már. Helló! Még a 444.hu-n amikor egymás után 7 nő sztoriját írták meg, ott is 4-5 nő azt mondta, hogy el tudta volna képzelni hogy "romantikáznak" egymással, ha Marton kicsivel normálisabb emberként viselkedik és nem egyből odanyomja a kezüket vagy fejüket az ágyékához. Túltolta a csávó a dolgot, de szerintem még így is több tucat nőt fektetett meg az évtizedek alatt, BŐVEN OLYANOKAT IS akik benne voltak teljes szívvel a dologban.
Senki nem írta, hogy retorziót alkalmazott. Ezt hol olvastad?
Habár megnézném a fejed, ha a gyereked - vagy majd ha egyszer lesz - azzal menne haza, hogy a tanárja, vagy kisebb-nagyobb vezető ahova jár éppen a löttyedt péniszéhez szorította a fejét. Aztán max, ha elhúzza akkor nagyvonalúan szabadon van engedve.
2:
Azzal van baj, ha első találkozáskor odanyomod a másik kezét/fejét az ágyékodhoz.
3: Te magad írtad le, hogy aki belement, annak (bizonyára) szépen alakult a pályája, és EMIATT hallgat. Aki meg nem, az meg persze ettől elesett szerintetek. Erre mi a bizonyíték?
És nem tudom, milyen gyerekről beszélsz, sugallva immár pedofíliát is. Felnőtt nőkről volt szó végig, így ez pusztán megint csak demagóg hatásvadászat.
A 3-as sem gyerekeket írt, hanem a gyerekedet. Ha te 80 éves vagy, akkor is lehet egy 60 éves gyereked. Vagy a témánál maradva, pl a 18-20 éves gyereked azzal jön haza, hogy a tanára, vagy a választott pályáján a mentora/mestere akire szakmailag felnéz, szexuálisan közeledett hozzá.
"persze ettől elesett szerintetek"
Én annyiban Marton mellett állok, hogy a fele amit csinált, az nem is szexuális zaklatás, csak durva közeledés ismerkedéskor. Nálam a másik kezét/fejét a töködhöz húzni dologgal van probléma.
Meg mondom, Marton nem volt egész életében 70 éves. Gondolom amikor 30-50 éves volt, nagyon bejött a nőknek és biztos sok fiatal lány is elment vele önként.
Szerintem ez ilyen nyílt titok volt eddig a filmszakmában (is), csak eddig nem borult ki a bili. Sajnos sok ember van, aki visszaél a hatalmával.
Annak idején a gimnáziumi énektanárunk mondta, hogy színészi pályára készült, de emiatt undorodott meg tőle. Ennek 20 éve volt.
6: Egy 60 éves embernél mégis mi relevanciája van annak, hogy a szülei mit szólnak a vele történtekhez? Ugyan már! Itt nagyon is tudatosan használják a gyerek és a lány szavakat egyébként felnőtt emberekre, kizárólag azzal a szándékkal, hogy ezzel is súlyosabbnak állítsák be az ügyet. Mert szerintem az xy gyereke kifejezésről te is inkább egy pubertás kor előtti romlatlan kislányra asszociálsz és nem egy 60 éves nőre, pláne ilyen kontextusban.
Lehet persze azt mondani, hogy egy 22-23-24-25 év alatti még gyerek, meg hogy a döntéseiért még nem tud felelősséget vállalni teljesen. Ez is egy álláspont (bár a hatályos jogi/társadalmi helyzet nem ez), de akkor egy ilyen kislánynak semmi keresnivalója nincsen a szavazófülkékben, az éjszakában, és idegen férfiak autójában is maximum csak akkor, ha az apjuk kifejezetten elengedte őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!