Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Akik itt írogatnak nőknek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akik itt írogatnak nőknek privátba azok miért nem keresnek egy nekik tetsző nőt olyan oldalakon ami direkt ezért készült és látogatják meg?

Figyelt kérdés
Mindenki megkapná amit akar. Nem lenne jobb mindenkinek?
2018. júl. 28. 21:04
1 2 3
 21/23 mikeXxX ***** válasza:
Egy egy érdekes válaszra szoktam privátban is válaszolni vagy kérdezni ebben nem gondolnám hogy van kivetnivaló. 39f
2018. júl. 29. 09:33
 22/23 A kérdező kommentje:

Ebben az esetben tényleg nincs gond. Az azonban amikor alpári stílusban kapom a leveleket az kicsit durva.

Random emberek tesznek különböző ajánlatokat.

Azt hiszik, hogy ha szexre van szükségem akkor jöhet bárki ?

Nem vagyok álszent így gond nélkül leírhatom, hogy a külső nagyon is fontos.

Gondolom nektek sem mindegy, hogy egy kövér igénytelen nővel vagytok vagy aki ad magára, sportol jól néz ki.

2018. júl. 29. 10:56
 23/23 mikeXxX ***** válasza:
Az alpári hangnem gyakori itt 😂 de ezeket el kell engedni szerintem van azért pár érdekes is . A kinézet meg mindenkinek fontos az tényleg álszent aki szerint ez nem igaz . Én nekem lett innen pár ismerős ebben sincs szerintem semmi gond .
2018. júl. 29. 21:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!