Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha elmegyek egy nudista strandra és ott feláll a farkam akkor abból baj lesz?
Figyelt kérdés
Mert nekem örökké feláll mindenre. Ha sokszor kiverném előtte akkor se biztos hogy nem állna fel. Már attól is izgatott leszek hogy meztelen vagyok. Nekem nekem való a nudista strand??2018. júl. 28. 11:37
1/11 anonim válasza:
Nekem volt,hogy felállt egy csajra a csaj meg kiverte a mobil budi mögött,amúgy másnak is feláll nyugi...
2/11 anonim válasza:
Hát ha a csajoddal mész, és másik csajra áll fel akkor biztos:)
3/11 anonim válasza:
Normalis jobb helyen olyan szinten kirugnak megszegyenitenek h ihaj ...
Anno apam legpuskaval lodozte a kukkolokat
Amugy amig nincs onkontrollod addig mi a fenenek mennel ilyen helyre? Kell az neked h kvazi az ott levo pasik verjenek meg? Mert megeset mar nem egyszer.
5/11 A kérdező kommentje:
Pedig egy férfi nem tehet arról hogy feláll neki, ez természetes dolog.
2018. júl. 28. 12:04
8/11 anonim válasza:
Nyugi, lelohasztja az, hogy a többség öreg. Oké azért vannak még egész jő bőr 40 körüli anyukák, de lányaik max. 15-16 éves korig járnak velük (azért őket felnőttként nem elegáns megbámulni). Pont az a korosztály nem nagyon jár, akivel szívesen ismerkednél.
9/11 anonim válasza:
Az embert az állattól - többek között - az különbözteti meg, hogy tudja magát kontrollálni, van önuralma stb.
Amíg erre képtelen vagy, addig ne menj ilyen helyre, mert kipofoznak. (ha mégis feláll, akkor van törülköző meg hideg víz pl.)
10/11 anonim válasza:
Pest környékén hol van ilyen nudista hely ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!