Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lánynál is előfordulhat hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lánynál is előfordulhat hogy a sok masztitól nem képes elélvezni a szexről?

Figyelt kérdés

Férfiaknál hallottam erről,de a nőknél is lehetséges ez tényleg sok maszti esetben?

Ha egyáltalán nem elégítem ki magam egy ideig akkor ez változhat?

2018. júl. 28. 08:03
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

Szexről nem is lehet esetleg Szextől

Világ életemben nem maszturbáltam sokat

De aktus klözben nincs orgazmusom

Nem vagyok képes a hüvelyi orgazmusra és ez nem függ őssze azzal h mennyit maszturbáltam

24N

2018. júl. 28. 08:12
 2/10 A kérdező kommentje:

A telefonom elírta bocsánat.

Nekem van hüvelyi is,de csak ha magamnak csinálom..

Minden téren csak úgy megyek el ha én csinálom.

El fog ez múlni?

Nagyon szeretnék elélvezni a páromtól is.

2018. júl. 28. 08:21
 3/10 anonim ***** válasza:
Attól sem élvezel el ha kinyal?
2018. júl. 28. 08:26
 4/10 A kérdező kommentje:
Attól sem.
2018. júl. 28. 08:33
 5/10 anonim ***** válasza:
Mi lenne, ha besegítenép magadnak? Akár ujjal, vagy ha vibrivel szoktad, akkor azzal?
2018. júl. 28. 08:39
 6/10 anonim ***** válasza:

Próbàljàtok meg a szobàban csinàlni ne a tereken. :-)

Bocs

Komolyra fordítva a szòt, szerintem nàlad az a probléma,hogy tudat alatt nem mersz elèlvezni a partnerét előtt.

2018. júl. 28. 08:42
 7/10 anonim ***** válasza:

Nem csak az lehet az oka, hogy túl sokat masztizol. A párod nem érzi amit te, ezért nem is tudja pontosan úgy csinálni, ahogy neked kellemes. Egy női orgazmust összehozni nem könnyű, hiszen még megfelelő izgatás mellett is nagyon kell koncentrálni, hogy sikerüljön.

Ha türelmesek vagytok, és nem félsz kommunikálni és esetleg kijavítani szex közben, akkor előbb utóbb megtanulhatja, hogyan csinálja neked. Mivel én is hasonlóan jártam, aktus közben inkább magamnak szeretem csinálni, mert így jobban tudok figyelni a jó érzésre. Pettingnél attól is el tudok menni, ha ő csinálja, de sokat kellett gyakorolnunk mire sikerült.

2018. júl. 28. 09:16
 8/10 anonim ***** válasza:

#1 te rossz kovetkeztetest vontal le :D

Te olyan prud vagy hogy se nem masztizol se nem birsz elelvezni szex kozben.

2018. júl. 28. 09:36
 9/10 anonim ***** válasza:
Én is csak csiklóval tudok elélvezni pasival, hüvelyi úton még sose sikerült, de nem is hiányzik magamnak sem szoktam igy csinalni. Szerintem csak nem eleg kitarto a baratod, mennyi ideig szokott nyalni? Amugy az en baratom ugy csinalja, hogy ujjaz-nyal-csiklomat izgatja kezzel valtakozva, igy eleg gyorsan el tudok elvezni.
2018. júl. 28. 19:25
 10/10 A kérdező kommentje:

De az tényleg nem lehet baj,hogy naponta többször is kielégítem magam?

Olyan jó.

Nem bírom megállni.

Ha szexelünk inkább ráfigyelek,hogy neki minél nagyobb élvezetet nyújtsak .

2018. júl. 28. 20:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!