Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok miért van ez nyaláskor?
Van, akinek túl érzékeny lesz a csiklója. Ugyanúgy mint amikor te elélvezel, sok pasi már nem szereti ha tovább szopják, mert kellemetlen.
Illetve részemről, vágyik a behatolásra. Sok nő. Pl. én is ilyenkor alig várom, hogy bent legyen a pénisz, mivel én hüvely centrikus vagyok. Nekem 10000x jobb a behatolás és a szex, mint a nyalás.
Van, akinek olyankor nagyon érzékeny. Pasiknak is.
Nekem orgazmus után konkrétan fáj a péniszem, ha tovább csinálom. Ilyenkor le kell lassítani.
Azzal tisztában voltam, hogy érzékenyebb, nem ezzel volt a gondom, de azt nem gondoltam, hogy utána már fáj, mert például nekem szopás után abszolút nem zavar, ha tovább csinálják, sőt utána valahogy kedvem lenne kicsit "bevadulni" jól szájba dugni a csajt, de sajna eddig nem volt olyan partnerem, aki ebbe benne lett volna, mármint a kicsit vadabb dologba, olyan volt aki tovább csinálta, és utána még egyszer elélveztem.
Minden esetre köszönöm a válaszokat ;) remélem egyszer össze hoz a sors olyan csajjal, akinek nem hogy fájna, hanem hasonló kedvel vágyna arra, hogy tovább csináljam :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!