Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
25 évesen először fogok együtt aludni egy lánnyal, egy külön szobában. Kedvel engem, mit ne tegyek, hogy tudom elrontani az egészet?
Figyelt kérdés
Ennél közelebb még sosem kerültem a dologhoz, le lehet nyomorékozni, de csak gondoljatok bele, szerintem ti is izgultatok kicsit az első ilyen szituációnál.2018. júl. 27. 17:37
11/16 A kérdező kommentje:
Igen, most abban a fázisban vagyok hogy “nem, ő nem olyan lány, nem fogja ugyanazt tenni mint eddig a többiek”.
2018. aug. 4. 11:51
12/16 A kérdező kommentje:
Sírt amikor elbúcsúztunk...
2018. aug. 11. 08:49
13/16 anonim válasza:
10. vagyok es az elozo is:
Kerlek tanuld meg: ha ott van a lehetoseg mozdulj ra es told le a bugyijat. Az nem egy ajandek vagy valami ezoterikus dolog. Meztelenul, orgazmus utan is lehet filozofalni hogy mi lesz ezutan. Vegye eszre a csaj hogy ferfikent erdeklodsz, nem baratkent. S ha nem vagy ramenosebb ok nem fogjak elsore a kezedbe adni a csiklojukat. Ertem? ;-)
Nem kell rogton a f..rkadra huzni elsore, lehet petting nyalassal, szajbaelvezessel s majd utana, masnap vagy kesobb megy tovabb. Sok sikert a tovabbiakban.
14/16 A kérdező kommentje:
Nem bánom hogy így történt, nem kerültünk még egymáshoz olyan közel hogy ne lettek volna kérdéseim ezzel kapcsolatban.
2018. aug. 12. 05:28
15/16 A kérdező kommentje:
Ő meg sokkal érzékenyebb lelkű mint én, az egyszeri kavarást hirtelen felindulásból mindketten megbántuk volna, főleg ha nincs folytatás.
2018. aug. 12. 06:09
16/16 anonim válasza:
Miért bántátok volna meg? Szexeltetek volna egy jót, ennyi az egész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!