Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kinek mennyire van igénye a csókolózásra szex közben?
Fiúknak és lányoknak is szól a kérdés. Ki számára mit jelent? Valakinek így érzelmesebb, és sokkal jobb a szex, vagy túl sok ne legyen, csak az aktusra koncentráljon a másik? ->
Például misszionárius pózban ha végig csókol titeket a párotok (a szexben pár) az a jó, vagy az ha nem- Például csak az előjátékban meg a kis utójátékban?
Illetve ha a testeteket csókolgatja valaki, azt mennyire szeretitek? És hogyan igénylitek, nyállal vagy csak úgy "plátóin"?
Én szinte elvárom...
Imádom ha csókolgatnak
Számomra mindegy, hogy kapcsolatról, vagy "csak szex"-ről beszélünk, a csók alap dolog. Felizgat, jó érzés, élvezem.
22/L
Alapvető szükséglet.
20/N, jelenleg nem élek párkapcsolatban. (Ez miért is fontos?)
Szex közben nem jó végig csókolózni.
Megvan a csók ideje, és megvan a szex ideje.
A csók jó előjáték közben, de ha megy a menet, akkor nekem nincs rá igényem.
35n
Nekem fontos. Beindít és intimebbé is teszi az együttlétet.
22l kapcsolatban
Én előtte is igénylem, néha közben is, már ha az illetőt szeretem, mert (most nem leszek álszent) szexeltem már pasival, akivel nem volt köztünk semmi, és vele úgy voltam, hogy inkább ne csókolgasson, mert koncentráltam, hogy el tudjak menni.
Azt viszont nem szeretem, ha a testemet csókolgatják, engem az nem izgat fel. Csak a simogatás.
31/L
Szey közben nem fontos
De előjátéknál el engedhetetlen
24N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!