Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti elmennétek a csajhoz?
Figyelt kérdés
Van egy nő akivel facebookon beszélgettem, mondtam, hogy találkoznék vele. Ő azt mondta, hogy látogassam meg. De 1 órás busz útra van innen, egy kisváros, ahol sok roma is van. És félek, hogy valami csapda és kirabolnak.
Egyébként a nő normálisan néz ki, és mikor kérdeztem miért velem találkozna, azt mondta azért mert én nem beszéltem egyáltalán a szexről.
Ez nekem olyan kamus.
Ő nem akar ide utazni, pedig én nagyvárosban lakok, itt vannak zsúfolt helyek. Ahol lehet találkozni.
Engem itt nagyon sokan ismernek. És megmondom őszintén idegenben fosok.
25 F
2018. júl. 26. 20:41
1/12 anonim válasza:
Én elmennék, pont azért mert kaland.
2/12 anonim válasza:
Mondd meg, hogy kifizeted az útiköltségét és még vacsorázni is meghívod. Ha belemegy, nyert ügyed van.
3/12 anonim válasza:
Én tuti nem mennék :D Csaj vagyok de nagyon fura ez nekem :D
4/12 anonim válasza:
Kisfiú vagy még hagyd a nőt egy férfira :) az majd helyre rakja helyetted
6/12 anonim válasza:
Én is olyan helyen lakok ahol sok a cigány
Párom Kecskeméten élt városi
Még se fosott le jönni hozzám vidékre amikor taliztunk
Nőlj fel
Kirabolni. Em csak vidéken tudnak
24N
7/12 anonim válasza:
Lehet szivatás, én nem mennék bele, főleg, hogy egy óra az út.
8/12 anonim válasza:
hát a rolexet ne vedd fel aznap, de amúgy egy próbát megér. Melyik város?
9/12 anonim válasza:
Szerintem se menj el, ez nagyon fura. Egyáltalán honnan tudod hogy ki az élőben... főleg hogy szar környék, egy nagyvárosban amúgy is tudsz találni ezer más lányt. Másrészt, szerintem papucs is lennél kicsit.
10/12 anonim válasza:
Nézd én is ilyen more faluba lakok,semmi képpen ne menj el rögtön bántani fogna,vagyis nagy az esély rá,mondd a csajnak,hogy kifizetsz mindent,buszt,kaját piát stb...meg,ha akar akkor mondd neki,hogy akár nálad is alhat,ha akkor nem megy akkor biztos,hogy kamu,a vezeték nevére kiváncsi lennék az a származását rögtön elárulja...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!