Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
(ORÁLIS) Ti hogy èlnètek ezt meg lányok ha a pasitok orális után hasonlókat mondana? Nekem rosszul eset
A pasim mindég nyagat hogy orálisan kielégítsem én annyira nem szeretem az orálist de néha bele megyek a kedvièrt!
Viszont tegnap este ő masztizot és én meg csak úgy meg kívántam hogy orálozam kb 15perc és el is élvezet a pasim és nekem is jó volt bár én nem élveztem el.
Reggelre olyan meg jegyzést tet a pasim hogy sz#ptál mind egy kis malac meg úgy rá cupantál te kis borjú stb..
21 éves vagyok a párom meg 24.
Mondtam hogy nagyon meg sértett azt mondta nem komolyan gondolta.
Érdekes, ha valakire rápirítanak,hogy nem tud írni, egyből jön a 1. külföldi vagyok 2. diszes vagyok.
Mindegy. Keress értelmesebb párt.
Nem ismerem a barátodat, lehet, hogy ilyen a humora, de lehet, hogy simán alpári.. ezt egy szövegből nem lehet eldönteni, van olyan ember akitől ez jó pofa lehet van akitől meg nem..
40/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!