Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg vannak ilyen méretek?
Láttam olyan válaszokat itt, hogy az illetőnek 8-10 centis pénisze van. Ilyen tényleg van? Mennyire lehet gyakori?
19/L
Kedves 28%-os, én téged innen már rég ismerlek. Minden egyes hasonló stílusú kérdéshez odakommenteled, hogy neked milyen ropi farkad van, és nem elég a nőknek. Még kérdéseket is írsz ki, majdnem pont ugyanolyanokat.
A 28% nem az igazmondásod miatt van, hanem mert folyamatosan sajnáltatod magad.
A félreértések elkerülése végett.
Akik meg még mindig elhiszik neki, hogy a női hüvely egy 10 centi széles és 20 ceti hosszú rugalmatlan, érzéketlen cső, annak üzenem, hogy NEM! Mi az hogy meg sem érzi? Ember, egy fürgébb kisujjal ki lehet elégíteni egy nőt, feltéve persze ha képes hüvelyi orgazmusra. A kisujjad lehet tán... 2,5 centi körméretű és 1 centis átmérőjű? Csak becsültem. akkor csak megérez egy 3-4-szer vastagabb dolgot. :D
Tegyük fel, hogy elhiszem, hogy ennyi nővel voltál. Ha ez igaz, akkor figyelmetlen, érzéketlen vagy az ágyban, vagy már előtte sajnáltatod magad, és elmegy a kedvük. Mást nem tudok elképzelni.
De nyugodtan ringasd csak magad abba a tévképzetbe, hogy vékony a farkad és amiatt ne elégítesz ki nőt! :D
Szerintem egyik sem jobb a másiknál, hogy valaki ágyba tud vinni lányokat, de nem tudja megtartani őket, vagy lehet megtudná, de nem tudja ágyba vinni őket.
Bár a megtartás nem csak ezen múlik szerintem. Ilyen frusztráltan amúgy elég nehéz elhinni, hogy ágyba tudtál vinni nem fizetős lányokat. Az egy hülyeség, hogy a lányok mindent megéreznek, pl. a megcsalást, mert annyira intuitívak. Érdekes, az ismerőseim akik megcsalták a barátnőjüket, ott a lányok valahogy sosem éreztek meg semmit. Sok más dolog mellett ezt is csak szeretnék hinni a lányok, de az tény, hogy a rossz közérzetet és önértékelést viszont megérzik. Ezt aláírom. Szóval ezért esik nehezemre elhinni, hogy ágyba tudtál vinni ennyi lányt.
Látom utolsó kb. ugyanúgy látja a 28%-os vlaszadót mint én.
Én is nehezen tudom így elképzelni, de ha igaz, és tényleg ágyba is vitte őket, akkor az ottani sikertelenség oka volt ez a nagy negativitás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!