Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Tényleg vannak ilyen méretek?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg vannak ilyen méretek?

Figyelt kérdés

Láttam olyan válaszokat itt, hogy az illetőnek 8-10 centis pénisze van. Ilyen tényleg van? Mennyire lehet gyakori?

19/L

2018. júl. 26. 15:26
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
0%
ma 18:10.. De szeretem mikor a valaki a 19 évével osztja az észt. Lövésed sincs a témáról.. Az, hogy neked elmegy a kisfarok az egy dolog, ritka kivétel, de a nők többsége nem ilyen. Képzeld 29 évesen voltam már 14 nővel, tökre különböző testalkattal rendelkeztek, és meglepő mindnél kevés voltam, hisz nem éreztem belőlük semmit, így ők sem belőlem. Egyszerű a következtetés kevés vagyok nekik.
2018. júl. 30. 20:40
 12/22 anonim ***** válasza:
40%
Amikor valakit 28% ra pontoznak le valamit jól csinálhat mert renitensként nem áll be a sorba vagy egyszerűen igazat beszél,ezt azok értik akik hasonlóan jártak már.
2018. júl. 30. 22:28
 13/22 anonim ***** válasza:
#6 #9 #11 sose gondoltam hogy valaha is beszolok valakinek a mérete miatt, de ha igaz hogy 14 csajjal voltál akkor tényleg egy hisztis fxsz vagy! Nekem 14cm körbe a fcszom és 35 évesen nem volt soha senkim!!! Nem hogy 14 , még egy se! Szóval ha 14 csajt agyba tudtál vinni akkor elgondolkodhatnál hogy mennyire fontos a méret! Lehet hogy nem te vagy a legjobb szerető de legalább esélyt kaptál és ezerszer jobban jártál a cerka pxx csőddel mint én aki meg sosem dugott!!! szóval mikor rinyalsz ezt mérlegeld !!! És bocs az őszinteségemert. Ha pedig nem igaz akkor meg csak egy sima kamus szcr vagy.
2018. júl. 31. 00:29
 14/22 anonim ***** válasza:
ma 00:29 Már ne haragudj, de te tényleg egy nyomorék sz#r vagy és amint látom értelmezési problémáid is vannak.. Szerinted a 14-ből hányat sikerült megtartanom a kis és vékony farkam miatt?? 0db-t. Jó így már remélem megnyugodott a kis lelked.
2018. júl. 31. 09:37
 15/22 anonim ***** válasza:
tegnap 22:28 Köszönöm. Igen jól látod a dolgot, sérti a kis törékeny önérzetüket az igazság, ezért is vagyok 28%-on :).
2018. júl. 31. 09:39
 16/22 anonim ***** válasza:

Kedves 28%-os, én téged innen már rég ismerlek. Minden egyes hasonló stílusú kérdéshez odakommenteled, hogy neked milyen ropi farkad van, és nem elég a nőknek. Még kérdéseket is írsz ki, majdnem pont ugyanolyanokat.

A 28% nem az igazmondásod miatt van, hanem mert folyamatosan sajnáltatod magad.

A félreértések elkerülése végett.

Akik meg még mindig elhiszik neki, hogy a női hüvely egy 10 centi széles és 20 ceti hosszú rugalmatlan, érzéketlen cső, annak üzenem, hogy NEM! Mi az hogy meg sem érzi? Ember, egy fürgébb kisujjal ki lehet elégíteni egy nőt, feltéve persze ha képes hüvelyi orgazmusra. A kisujjad lehet tán... 2,5 centi körméretű és 1 centis átmérőjű? Csak becsültem. akkor csak megérez egy 3-4-szer vastagabb dolgot. :D

Tegyük fel, hogy elhiszem, hogy ennyi nővel voltál. Ha ez igaz, akkor figyelmetlen, érzéketlen vagy az ágyban, vagy már előtte sajnáltatod magad, és elmegy a kedvük. Mást nem tudok elképzelni.

De nyugodtan ringasd csak magad abba a tévképzetbe, hogy vékony a farkad és amiatt ne elégítesz ki nőt! :D

2018. júl. 31. 10:01
 17/22 anonim ***** válasza:

Szerintem egyik sem jobb a másiknál, hogy valaki ágyba tud vinni lányokat, de nem tudja megtartani őket, vagy lehet megtudná, de nem tudja ágyba vinni őket.

Bár a megtartás nem csak ezen múlik szerintem. Ilyen frusztráltan amúgy elég nehéz elhinni, hogy ágyba tudtál vinni nem fizetős lányokat. Az egy hülyeség, hogy a lányok mindent megéreznek, pl. a megcsalást, mert annyira intuitívak. Érdekes, az ismerőseim akik megcsalták a barátnőjüket, ott a lányok valahogy sosem éreztek meg semmit. Sok más dolog mellett ezt is csak szeretnék hinni a lányok, de az tény, hogy a rossz közérzetet és önértékelést viszont megérzik. Ezt aláírom. Szóval ezért esik nehezemre elhinni, hogy ágyba tudtál vinni ennyi lányt.

2018. júl. 31. 10:03
 18/22 anonim ***** válasza:

Látom utolsó kb. ugyanúgy látja a 28%-os vlaszadót mint én.

Én is nehezen tudom így elképzelni, de ha igaz, és tényleg ágyba is vitte őket, akkor az ottani sikertelenség oka volt ez a nagy negativitás.

2018. júl. 31. 10:06
 19/22 anonim ***** válasza:
ma 10:01 Hát jól mellé fogtál, mert kb 2db kérdést írtam ki eddig, és azokra is csak a szokásos semmit nem mondó komolytalan válaszok jöttek. Szóval szerencsére nem ismerjük egymást. Igen sok negatív tapasztalat ért, de amint látom másokat is.. Minő érdekes nem 18 plusz vastag farkúak rinyálnak itt hanem mindig csak a kis ropi farkúak.. Ez még nem esett le neked?
2018. júl. 31. 10:15
 20/22 anonim ***** válasza:
ma 10:03 A 14-ből 5 volt fizetős a többi átlag nő.. Az ilyen mint te és itt a társaid rögtön a másik torkának esnek, tipikus ó nem hiszem el, biztos kamuzik. Tudod senkinek nem tartozok magyarázkodással, így neked sem, meg baromira nem érdekel, hogy mit hisztek el vagy sem.. Ha téged nem érint a probléma akkor meg olts itt olyanokat akik ezen átesnek/átestek!
2018. júl. 31. 10:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!