Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek valós lehet a "méretek" miatti félelmem?
A helyzet a következő. Internetes társkeresőre beregisztráltam, küldözgettem a leveleket 2 hónapig, 1 válasz jött, de a csajjal 3 üzenetváltás sem volt. Aztán találtam egy nagyon szép lányt. 165 centi magas, derékig élő, hullámos rókavörös, hullámos haj, kis szeplők, zöld szemek, szép cicik, jó alak. Hát komolyan mondom fél percig nem kaptam levegőt. Ráírtam az esélytelenek nyugalmával, aztán hagytam is a dolgot. Másnap nézem, válaszolt. Mondom, persze, tuti kamu, de nem az. El kezdtem vele beszélgetni. Egy nagyon értelmes, okos, szimpatikus csajról van szó. Találkoztunk egyszer. A beszélgetésben még korábban kiderült, hogy nem szereti ha "idegenek" azaz internetes társkeresős emberek letámadják első randin. Ezt tiszteletben tartottam, nem nyomultam rá. Aztán ugye az ember nézegeti a lánykát a randin, meg hát nem is takarta el a cickóit, és megállapítottam, hogy hát ez gyönyörű. Feszes, formás, közepesnél kicsit nagyobb, de egyáltalán nem lufi. Addig néztem, hogy belefeledkeztem, és rám mosolygott, hogy mi a helyzet? Eléggé zavarban voltam, nem tudtam hirtelen hogy lereagálni, szóval csak simán elnézést kértem. Mondta, hogy semmi gond, de be kell, hogy vallja, hogy ez szilikon cici. Na, a probléma itt kezdődik. Semmi bajom a szilikon mellel, meg neki tényleg szép, viszont azt tudni kell rólam, hogy elég kis intim mérettel lettem megáldva (12 cm). Akarva akaratlanul el kezdtem filózni azon, hogy neki a másik mérete nyilván nem felelt meg neki, ezért megcsináltatta, úgymond tett ellene. Én ez ellen tenni nem tudok, de aggaszt a dolog, mert valamiért azt érzem, hogy kevésbé lenne toleráns a méretemmel, hisz neki is volt egy másik mérete, amit nem fogadott el, és megváltoztatta.
Azóta is beszélgetünk, szerintem lesz következő találka is.
kérdésem, hogy szerintetek jogos a félelmem? Kevésbé lehet toleráns irántam? Nem fogok emiatt megfutamodni, de be kell, hogy valljam, egy kicsit aggaszt a dolog.
Köszi a válaszokat. 24/F
maga a félelem valós, de alaptalan..a csajok a kicsibe is beleülnek, később meg majd mesélik egymásnak h nekik olyan is volt..még mindig az a lényeg h használni tudd.
majdnem ugyanaz a helyzet mint a melleknél.. persze jó meg szép a nagy, de azért a kicsire is ugyanugy felizgulunk, sőt lehet h többen is, összkép és forma ami számit.
Kamu :D
Na de tessék, itt is a reklám rögtön, a férfiasság ereje, A nagy férfiasság felébreszti a nőiességet, Olvass tovább :DDD
Én azt tanácsolom vágj bele és majd kialakul valami. Ha más nem is de megismerhettél egy csinos nőt.
Járj szerencsével és a gátlásod pedig felejtsd el.
Valamelyik csajnak számít a méret. Van lány barátom, akinek akkor jó a méret, ha éppen hogy átéri a kezével. Neki a vastagság számít. Másnak a hossz. Valakinek meg (ilyen ismerősöm is van) mindegy, csak ki legyen elégítve. Nyalják ki alaposan, ujjazzák, játékok, vibrátorok is jöhetnek. Aztán dughatnak. A baráti társaságban (30+ éves mindenki) szerencsére ez már nem tabu, simán beszélünk róla és látni, hogy ahány lány, annyiféle igény. Ha nem tudod kideríteni, hogy neki ez mennyire fontos, akkor csak vágj bele, majd kiderül. Max lesz egy félresikerült éjszakád. Azért törekedj rá, hogy neki jó legyen, mivel eleve ez a szex alapja, hogy a másiknak jó legyen. Aztán az a szép, amikor mindkét fél ezt akarja.
Egyszóval ELŐRE!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!