Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak itt olyan emberek akik itteni ismertség utàn összehoztak szexkapcsolatot?
Figyelt kérdés
Még sosem próbàltam dehh fel keltette az érdeklődésem hogy ki próbàljam😊😊minél előbb😊😊
19L
2018. júl. 26. 02:14
11/17 anonim válasza:
Igen. A dolog lényege, hogy nem itt kell levelezgetni hónapokig, mert a végén nem lesz belőle semmi. Pár levélváltás, aztán össze kell hozni egy személyes találkozót. Nem kell egyből dugni, időt kell hagyni arra, hogy némileg megismerjük a másikat, mert csak izgulás meg felsülés lesz a vége, de simán előfordulhat, hogy valami jó dolog jön ki az egészből.
13/17 anonim válasza:
Nekem kétszer sikerült, az egyik kapcsolat sokáig tartott, a második nem igazán működött, de remény mindig van. 39 f
15/17 anonim válasza:
Sajna nem...vagy a távolság, vagy mert legkésőbb egy nap után elmaradtak a válaszok a lányoktól...
16/17 anonim válasza:
Kettőt is
És az egyik a pasim lett
17/17 anonim válasza:
Igen.
Egy 30 évvel idősebb pasival.
Ahányszor privátot írt, mindig benedvesedtem, hatalmas szövege volt/van!
Ő is, én is 100-100 kilométert utaztunk a talihoz: lelkileg és testileg kielégített és minden nagyon jó volt.
De ilyen távolságra, ilyen korkülönbséggel értelmetlen lett volna tovább folytatni - és nem is folytattuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!