Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
19 èvesen szokott lenni szexkapcsolatot valakinek? 19f
te haver nekem már 15 évesen is volt épphogy bekerültem a középiskolába egy kettővel felettem járó lány vette el a szüzességem bosszúból mert az akkori pasija bunkó volt vele. utána majdnem két évig összejártunk, még akkor is amikor már rendes kapcsolatom volt
kapd össze magad ennyi idősen legalább egynek kellett volna lennie
Utsó: "ennyi idősen legalább egynek kellett volna lennie"
Kellett volna? Már miért is? Ezt ki szabja meg? Vagy hol van leírva? Az élet nem verseny. Arra a helyedben nem lennék büszke, hogy hűtlen voltál. Az nem dicsőség, hanem szégyenleni való, és gerinctelenségre utal.
Kérdező: biztos van, akinek szokott lenni szexkapcsolata ebben a korban. De általában az menekül szexkapcsolatba, aki párszor kudarcot vallott, és megfutamodik a további kihívásoktól, fél a felelősségtől. Én a helyedben megpróbálnám a rendes kapcsolatot. Ki tudja, lehet, hogy menne. Nagyobb felelősseget igényel, nehezebb, de több örömet tud nyújtani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!