Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ri**ncos vagyok ha engedtem neki, de még nem is járunk?
Figyelt kérdés
Két honapja ismerkedek egy fiuval,randizgatunk,de az elso kozos alvasnal(ami spontan jott)hagytam hogy kinyaljon?2018. júl. 25. 23:29
3/15 anonim válasza:
És hogy történik a járás hivatalossá tétele ? Bejelenti a pap a 11 órás misén ?
És te viszonoztad a jó tettet ?
4/15 anonim válasza:
2 hónap után végre kinyalt te meg azon parázol hogy nem kellett volna? 2 hónap után? Az a ri**ncos amikor egy szórakozóhyel WCjében dugsz valakivel akit fél órája láttál életedben először... 2 hónapnyi ismerkedés után az a csoda hogy csak ennyi történt.
Nincs ezzel semmi baj, sőt... ha a srác ennyit várt erre, vagy az ilyen jellegű előrelépésre, nem kizárt hogy tényleg szeret. Szóval, fel a fejjel, nincs semmi gáz azzal ami történt.
5/15 anonim válasza:
Hogy lenne. Nem jártok de együtt alvás az van. Randialvás ez vagy ágyteszt? Most kósza puncukanyalás ide vagy oda. Nem mindegy már ezek után.
6/15 anonim válasza:
Én ugy gondolom, hogy két hónapnyi randizgatás után ez teljesen normális dolog!Semmi r ibancos dolog nincs ebben!
7/15 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!Megnyugtató.
Én eléggé szégyeltem magam az eset után másnap.
2018. júl. 25. 23:40
8/15 anonim válasza:
Két hónapja randizgattok, de még nem jártok? 🤔🧐
Ez hogy van?
Nem jártok, de már együtt aludtatok?
Csak nekem bonyolult ez?
9/15 anonim válasza:
Elég baj, ha valami olyan miatt szégyelted magad, amit élveztél.
10/15 anonim válasza:
Miért hiszen ha jó esett nincs mit szégyelni !!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!