Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Elitélendő, hogy felajánlottam...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elitélendő, hogy felajánlottam egy lánynak, hogy anyagilag támogatnám ( albérlet stb ) amikor a randin arra panaszkodott, hogy nem akar koleszban lakni?

Figyelt kérdés
erre megsértődött...ki érti ezt?

2018. júl. 24. 17:05
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
70%
nyomorult
2018. júl. 25. 15:31
 12/18 anonim ***** válasza:
96%
Sugárdeddi úr ön az? Ilyen az ha lángelmèk összefutnak.
2018. júl. 25. 16:06
 13/18 anonim ***** válasza:
100%

a tálalás/ajánlat módján sértődhetett meg.

mert ez teljes letárgyasítás volt.

ahogy kiveszem adott volt egy találkozás egyenlő felek között,amit te egy adott ponton félrelöktél és átraktad dominus-rabszolga felállásba.

de végülis ha értenéd miről beszélek,akkor a kérdés sem született volna meg.

akkor lenne esetleg érthető ha nem volt annyira jó csaj,hogy tényleg itt időt pazarolj,de akkor meg eleve már úgy ismert volna meg téged,hogy dominus vagy és nem érte volna meglepetésként egy ilyen ajánlat.

2018. júl. 29. 00:10
 14/18 anonim ***** válasza:
100%
Már megbocsáss de azon én is megsértődnék, ha dugásért cserébe ajánlja ezt fel valaki. Ne nézzen engem senki valami olcsó ribinek, gondolom a csaj is ugyanígy volt ezzel 18/L
2018. júl. 29. 00:45
 15/18 anonim ***** válasza:
0%
Hat ez hülye.....(a lány)
2018. júl. 29. 02:23
 16/18 anonim ***** válasza:
100%
Már miért lenne hülye a lány? Mert nem olyanok az erkölcsei mint egy ribinek? Gondolom tisztességesen akar inkább albérlethez jutni, nem pedig dugással. Én még egy pofont is lekevertem volna annak aki ilyet felajánl. Ebbe tényleg csak az megy bele akinek semmi erkölcse.
2018. júl. 29. 15:10
 17/18 anonim ***** válasza:
65%
Sok másik lány fog ebbe bele menni csak nyugi:)
2018. júl. 29. 19:16
 18/18 anonim ***** válasza:
100%

tény hogy belemenne sok,de az olyanokat mint a kérdező az ártatlanság a megrontás a hatalom ami vonzza.

a hétpróbás,vagy a bevállalós nők az ilyeneknek általában nem pálya,mert egy romlottat nem lehet megrontani,nehezebb felette hatalmat-kontrollt gyakorolni,elbizonytalanítani,zavarba hozni.

szóval a dugás általában másodlagos,legalábbis annyi alapján mint amit írt.

2018. júl. 29. 19:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!