Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
18évesen lány egy 40éves nővel lakni?
Pesten ismerkedtem össze egy 40 éves nővel aki nagyon szimpatikus sexuálisan is.
Felajánlotta hogy költözzek hozzá mintha albi lenne de nemkell fizetnem , de hazimunkát csináljam meg , meg legyen sexualitas köztünk
Kicsit felek , nem-e élne vissza velem stb ?
Ez teljesen normális ajánlat, ha amúgy tetszik neked a nő.
Csak félő, hogy hamar ellenszenves lesz (mert nem passzoltok), utána meg azt fogod kérdezgetni, hogy szabadulj meg a helyzetből.
Nagy király vagy :D
Amúgy nem értem a dolgot, ha úgyis többször jársz oda, előbb-utóbb egyre több éjjelt ott töltesz, meg stbstb... jönni szokott az ilyen magától is
Simán belemennék a helyedben.
A szüleidnek azt mondod, albérletben vagy.
Én úgy látom hogy ez egy szerú üzletként éled meg.
Te ott laksz és azzal fizetsz hogy elvégzel minden féle házimunkát és szexmunkát.
Ezeken túl mivel is élne vissza???
Nekem is kéne egy ilyen lány...
Hogy élhetne vissza?
Szexet és munkát adsz majd neki az alku szerint , a pénzed nem kell, a véredet meg csak nem fogja leszívni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!