Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » 18évesen lány egy 40éves...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

18évesen lány egy 40éves nővel lakni?

Figyelt kérdés

Pesten ismerkedtem össze egy 40 éves nővel aki nagyon szimpatikus sexuálisan is.

Felajánlotta hogy költözzek hozzá mintha albi lenne de nemkell fizetnem , de hazimunkát csináljam meg , meg legyen sexualitas köztünk

Kicsit felek , nem-e élne vissza velem stb ?

2018. ápr. 25. 15:04
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Majd kiderül. Egy próbát megérhet.
2018. ápr. 25. 15:18
 2/9 anonim ***** válasza:
65%
Ezek szerint vannak sugarmummy-k is. Ha össze tudod egyeztetni az erkölcsi normáiddal, költözz! Csak legyen valaki, aki tudja, hol kell érdeklődni, ha esetleg eltűnsz.
2018. ápr. 25. 15:21
 3/9 anonim ***** válasza:
96%

Ez teljesen normális ajánlat, ha amúgy tetszik neked a nő.

Csak félő, hogy hamar ellenszenves lesz (mert nem passzoltok), utána meg azt fogod kérdezgetni, hogy szabadulj meg a helyzetből.

2018. ápr. 25. 15:34
 4/9 anonim ***** válasza:
97%
"Kicsit felek , nem-e élne vissza velem stb ?" Pontosabban???
2018. ápr. 25. 15:34
 5/9 anonim ***** válasza:
96%

Nagy király vagy :D

Amúgy nem értem a dolgot, ha úgyis többször jársz oda, előbb-utóbb egyre több éjjelt ott töltesz, meg stbstb... jönni szokott az ilyen magától is

2018. ápr. 25. 16:13
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Simán belemennék a helyedben.

A szüleidnek azt mondod, albérletben vagy.

2018. ápr. 25. 17:58
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

Én úgy látom hogy ez egy szerú üzletként éled meg.

Te ott laksz és azzal fizetsz hogy elvégzel minden féle házimunkát és szexmunkát.

Ezeken túl mivel is élne vissza???

Nekem is kéne egy ilyen lány...

2018. ápr. 30. 17:03
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Ha ezt felajánlotta, biztos érez valamit irántad. Biztos nem is áll rosszul anyagilag. Házimunka: kibirod. Gondolom főzés, takarítás, kimosod a bugyijait, és éjjel teljesíted a kívánságait. Fogadd el! Szex terén is csak tanulhatsz tőle! Ha nem tetszik otthagyod! Ha nekem ilyen lehetőségem lett volna anno elfogadtam volna!
2018. ápr. 30. 18:38
 9/9 anonim ***** válasza:
100%

Hogy élhetne vissza?

Szexet és munkát adsz majd neki az alku szerint , a pénzed nem kell, a véredet meg csak nem fogja leszívni.

2018. ápr. 30. 18:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!