Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fèrfi tàrsaim, voltatok màr ilyen helyzetbe? Mit lehet csinàlni?
Szoval, az a lènyeg hogy egy erosen szàraz idoszakon vagyok, ami a szexet illeti. Egyetlen egy làny van, akirol tudom hogy benne lenne a szexbe. Egy baj van vele (megprobàlok nem bunko lenni): nagyon nem szèp az arca. Persze szexuàlis felizgat, ès persze jo lenne vègre szexelni màr egyet szeptember ota (uristen, lassan 1 èv!) de ahànyszor azon vagyok hogy most irok neki, megnèzem a kèpeit facebookon s azt mondom hogy na, ezt màr nem, s elmegy a kedvem!
mit csinàljak?
Vegyél erőt magadon.
Tekintsd próbatételnek.
Közben szorítsd össze a fogaid es mondogasd magadban hogy “meg tudom csinálni!”
tinderen nem jàrtam szerencsèvel.
- Szia, mi a helyzet?
- Szia, minden ok, ès veled?
- Velem is
ilyen beszèlgetèsem van kb. 85, aztàn tovàbb nem tudok lèpni, meghalok a LEVEL 1-en.
Pedig a 6-os hsz-edből ugy látom van önironiad, ami humor. Márpedig a humor az fél gól a csajoknál. Szóval nyomulj az önironiáddal, ha az megy. A nők azt általában ugy dekódolják, hogy “hu ennek a faszinak aztán van önbizalma, ha így mer röhögni magán!” (Female logic)
A lenyeg hogy ne legyél ötlettelen
mièrt undorodnèk magamtol ember? :D egyszer màr megvolt mèg règebben :D
el lehet viccelni, el lehet alkoholizàlni a dolgot. Kèrdès hogy meddig, s ràadàsul a csajjal sem akarok geco lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!