Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők többsége miért csak akkor tud szexelni ha vannak érzelmek is? A férfiak meg bármikor! Ez Istennek a humorérzéke miatt alakult így?
Jobban át tudjuk adni a testünket lelkünket annak akit szeretünk
Vannak akik tudnak szexelni értelmek nélkül
Van aki tud de nem olyan átéléssel mintha szeretné azt az illetőt akivel épp lefeszik
Én ilyen vagyok le tudtam feküdni olyannal akit nem szerettem de nem tárulkoztam úgy ki mint annak a férfinak akit szeretek/szerettem
24N
csak gondolj milyen lenne az emberiség, ha mindenki folyton kanos lenne... Ehhez vissza kell mennünk amikor még félig-meddig állatok voltunk.
Mindenki mindenkivel, nem az alfa szerzi meg a nőt és nem az alfára "buknak" a nőstények, az utolsó fogyatékos is párhoz jut, a rossz gének is nagyban keverednének, egyre több fogyatékos utód lenne, evolúció lefele menne, kihalnánk.
Ki van ez találva, mi vagyunk az evolúció csúcsa, hidd el, ha hibás lenne a rendszer, nem tartanánk itt.
3as ilyen sok ponttal hiteles vagy nagyon
Attol még ez igaz.Mert ugye aki megírja az igazat, az nem is igen lesz népszerü:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!