Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A fogamzás gátlótól fel lehet szedni ennyi plusz kilót ennyi idő alatt? Meg a szexben szerintetek előnyös lehet ez nekem meg barátomnak?
Kicsit több mint 1,5 éve járunk barátommal,pár hónapra rá,kicsit több mint 1 éve kezdtem el fog.gátlót szedni,és azóta láthatóan felszedtem pár kilót,pontosabban 7-8 kilót,mivel előtte elég vékony voltam így szerencsére most se vészes annyira a helyzet de azért látszik rajtam hogy husisabb lettem ittott:)A popsimon,combomon,hasamon meg picit az arcomon is látszik a különbség a korábbi képeimen.
Ez normális ha 1-1,5 év alatt pár plusz kilót felszed egy lány a fog.gátlótól?Vagy ez mástól is lehet?Szexben ez a testi változás szerintetek lehet előnyös nekem meg barátomnak?:)Akit érdekel annak tudok mutatni képet hogy milyen voltam előtte meg mostanában,ha úgy egyszerűbb válaszolni:)
Többet is fel lehet szedni sokkal rövidebb idő alatt is, de ez nem azt jelenti, hogy attól van, lehet mástól is, te tudod, hogy pl változott-e az életmódod, kevesebb mozgás, vagy több nasi stb.
Az előnyéről meg a barátodat kell megkérdezni, hogy neki melyik alkat tetszik jobban :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!