Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Srácok, mit szólt a barátnőtök...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Srácok, mit szólt a barátnőtök, amikor először nyalattátok ki vele a feneketeket?

Figyelt kérdés
2018. júl. 24. 08:04
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
azt hogy "legközelebb azért kitörölhetnéd előtte"
2018. júl. 24. 12:24
 12/16 anonim ***** válasza:

"nyalatni"...

Mi vagyok én, valami redvás rabszolga? A szexben nem csinálTATunk semmit. Olyasmit csinálunk, amit mindketten élvezünk. Ha ki akarná velem "nyalatni"... hát a nyelvem helyett max a cipőm orrát érezhetné a valagában.

2018. júl. 24. 22:40
 13/16 anonim ***** válasza:
76%
"...nyalattam popót.." ez aztan k.urva ferfias kijelentes, csak gartulalni tudok
2018. júl. 24. 22:47
 14/16 anonim ***** válasza:
22%

Hú mennyi nyitott nő és férfi van itt. 😄😄😄😄

Most hol van a "ha szeretem akkor elfogadom " duma?

Vagy erre a kérdésre véletlenül csak anál ellenes csajok irtak? Megfelelő higénia mellett, mitől más ha egy lány nyalja a férfi fenekét, mint forditva? Aki nem próbalta nem tudja mekkora élvezet. 😄😄😄😄

2018. aug. 6. 09:50
 15/16 anonim ***** válasza:
Hallod Tibi ez M&M's vagy csokis mazsola?
2019. jún. 5. 18:03
 16/16 anonim ***** válasza:
Ha kéri valaki, vagy lejön hogy tetszenek neki az extrém dolgok, lehet róla szó! De egyébként nem mozgat a dolog különösebben! Lányoknak én szoktam ilyesmit, ha tetszik.
2021. máj. 2. 14:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!