Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szexkapcsiba belefér?
Figyelt kérdés
Ti szoktátok szexkapcsiba mondani egymásnak hiányzol,szeretlek stb?
Ha alap lelki dolgokkal nem vagy tisztában akkor minek kezdesz ilyen "bonyolult" kapcsolatba?
2018. júl. 23. 13:51
12/24 ZoltanAnglia válasza:
Latpm, tobb helyen is felreutottem...attol meg ertheto a mondanivalom.
2018. júl. 23. 13:51
13/24 A kérdező kommentje:
Nem én vagyok aki mondta ezt a partnerének.
Ezért kérdeztem rá,mennyire szokványos ez.
2018. júl. 23. 13:55
14/24 anonim válasza:
Szerintem meg nem kell a kapcsolatokat előre gyártott séma szerint besorolni valahová. Azt mondasz a másiknak, ami neked jól esik (amíg nem sérted őt).
2018. júl. 23. 14:36
15/24 anonim válasza:
Ket szexkapcsolatom volt, az egyik eleg sokaig tartott. A max.amit mondtunk egy jo dugas utan, hogy ez mar nagyon hianyzott. De nem a masik fel, hanem a szex. Ja, es en a no vagyok.
2018. júl. 23. 14:47
16/24 A kérdező kommentje:
Nekem ez az első ilyen kapcsolatom.
És ezért nem tudtam,hogy mások is szokták e mondani ezt egymásnak.
Vagy mit szólnának hozzá egyáltalán.
Tolakodónak vennék vagy örülnének neki?
2018. júl. 23. 15:21
17/24 anonim válasza:
Utolso vagyok. En csalodott lettem volna, mert ez nalunk a szexkapcsolat veget jelentette volna, ami mellesleg elkepesztoen jo volt. Nem jo ebbe erzelmeket keverni.....
2018. júl. 23. 17:03
18/24 anonim válasza:
Az ilyen helyzetbe nem jó többet gondolni annál, ami. Az a fél, aki kimondja, hogy "szeretlek", valószínűleg többet akar/érez a szexkapcsolatnál. Mi max annyit mondunk " jó veled" "szeretek veled szexelni" "szeretem a puncid..." hiszen azért vagyunk együtt. A szimpátia és a szexuális vonzalom épp elég érzelem.
N
2018. júl. 23. 19:23
19/24 anonim válasza:
Viccelsz?
A szexkapcsolat csak szex és semmi érzelem....
2018. júl. 23. 21:29
20/24 anonim válasza:
Èn maximálisan a 14. Válaszolóval értek egyet, pontosan így terveztem reagálni még az elején feltett kérdésemre. Nincs értelme be skatujázni mi mibe fér bele, egyik féle kapcsolatra sincs tőrvény, hogy hogyan kelll működjön. Érzelmek nélkül, vagy egy fajta kötődés nélkül egyik sem megy, minden azon múlik hogy, a felek miképp képesek ezt kezelni, és meddig jelent örömet egymásnak. Mások nem mondhatják meg helyetted mi fér bele. Neked belefér? Ez a kérdés.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!