Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Srácok veletek is így van?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Srácok veletek is így van?

Figyelt kérdés

A problèmám gyakorlatilag èvek óta tart,röviden mikor áll a farkam valamire felizgulok ès elkezdek magamhoznyúlni,egyszerüen nem èlvezem egyből a maszturbálást,kell 1-2 perc mire elkezdem èlvezni.Gondoltam arra is hogy èn többszőr kívánom mint a testem ès így jelez hogy sok számomra,Igaz naponta egyszer de van hogy heti 2 szőr szoktam. Ha heti egyszer csínálom nincs ilyen problèma egyből èlvezem. Más is jár ebben a cipőben?

Kor húszon felűl.. jah èvek óta nincs kapcsolatom.

2018. júl. 21. 15:12
 1/1 anonim ***** válasza:
Ahha. Én minden nap csinálom, de legtöbbször csak a "szemem kívánja", nem a testem. Ilyenkor hasonlóan vagyok. Amikor elkezdem csinálni nem esik jól, sőt néha még inkább kellemetlen is, de mégse bírom abbahagyni, mert ha ránézek az adott képre, érzem hogy ki kell rá vernem. Viszont ha egy hétig nem verem ki, és úgy kezdem el csinálni, akkor kb olyan mintha 10x erősebben élvezném.
2018. júl. 21. 15:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!