Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A srácok tényleg beindulnak egy mosolyra, vagy nevetésre?
Figyelt kérdés
A barátom azt mondta h ha nevetek feláll a farka, én csak legyintettem, de tényleg gyakran áll a farka és folyton meg akar nevettetni...
Van ilyen másoknál is, vagy mégis kamu?
2018. júl. 10. 23:03
1/5 anonim válasza:
Nincs ebben semmi különös. Fiatal ,teli van tesztoszteronnal. A legkisebb szellőtől is feláll.
2/5 anonim válasza:
Biztos van ilyen, bár hogy őszinte legyek, ezt most hallom először !
Szerintem ez csak nála van így.
3/5 anonim válasza:
Ez nem hülyeség, tényleg van ilyen. Nálam is így van :)
5/5 anonim válasza:
Nekem olyan még nem volt, hogy nevetéstől felállt volna. Az más kérdés, hogy nagyon vonzó tud lenni és beindít, de azért nem áll fel. Szerintem nála is csak folyton áll és e mellett szereti a nevetésed és a mosolyod
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!