Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok! Szerintetek ez már sok?
Mit gondolnátok ha meglátnátok egy srtandon? Nyilván a tetoválások miatt kérdezem :)
"öreg korodra is gondolj akkor ocsmány lesz a tetkó"
A te bőröd is ocsmány lesz öreg korodra, még tetkó nélkül is. És inkább nézzek ki így 70 évesen, mint valami szűzbőrü trottyos:
Kérdező, ne aggódj, dögös! Sőt, szerintem a több még szebb. Sok hasonlóan tetovált fiatal lányt ismerek, igaz én nem Magyarországon élek. Ne foglalkozz az itteniekkel, nekik ez még idegen.
Pl itt az képen ez a csaj, ez is baromi szexi. Ha én lennék a pasid, tuti büszke lennék rád, hogy ennyire kivarrt csinos csajom van, szóval csak hajrá! :)
Szerintem nem a tetovalas hatarozza megvaz embert ez egy eletstilus:) nekem is tele van a kezem mag a labam megsem lettem mas ember :) szoval ha neked igy jo igy tetszel magadnak miert ne?:D ne foglakozz massal
22/F
@11: Lehet így is nézni, de akkor miért érdekel, hogy más mit gondol róla? Számodra fontosak ezek a minták, szimbólumok.
Ha tényleg te vagy a képen, akkor egyben megismételném magam: bár nem a legjobb felbontású a kép, véleményem szerint a bőröd ezek nélkül gyönyörű volt, ezek minták pedig nem hogy nem adtak hozzá, inkább elvettek a szépségéből.
(7-es)
Hogy húde megkefélném! :P
De ellenben nem törne rám tőle hosszú távú kapcsolat iránti vágy.
En sem ertem melyik idiota pontozta le a 43%-ost pedig igaza volt. Oreg korba mindenki bore lottyedt, a tetko legalabb elvonja rola a figyelmet.
Amugy kerdezo. Ne az itteniek valaszara adj! A gyakorikerdesek tele van luzerekkel, es idetlen genetikai hulladekokkal, akik nevtelenul itt irogatnak, meg fikaznak, a valo eletben meg barmit megadnanak erte, hogy a szajukba hugyozz.
Egyebkent meg igy is gyonyoru borod van, a tetko semmit nem ront rajta, ez meg pont belefer, tobbet nem varratnek a helyedben, de igy mrg pont jo. Ha neked tetszik, es szamodra van jelentese, akkor oke. A baratodnak nagyon tetszeni fog, es aki szeret teged az elfogadja, hogy tetovalva vagy. Ha pedig mar van baratod akkor valszeg o is elfogadja es tetszik neki. Szerintem vagany. A retardaltak valaszaval pedig ne foglalkozz.
Nekem nincs tetkóm, de ezt az "öregkorodban hogy fogsz majd kinézni?" érvet én sem értettem soha, pont azért, amit előttem is írtak: 80 évesen már senki nem szexi.:D
Egyébként igen, kicsit soknak mondanám, de ettől még el tudnám fogadni így azt, akit szeretek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!