Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudnám megvenni ezt az erényövet csomagautomatába?
Ez lenne a termék: [link]
Tudok fizetni PayPal-lal is, de a probléma a kiszállítás. Nem szeretném otthonra rendelni, ezért gondoltam a csomagautomatára. De ezt, hogy adhatom meg a DHGaten?
A barátnőm nagyon szeretné már ezt rajtam látni? :)
Köszönöm a segítséget, a hasznos válaszokért megy a zöld kéz!
Nagyon szépen megkértem, hogy csak normális válaszokat írjatok! Ez nem volt válasz a kérdésre! Legyetek szívesek tényleg csak normális válaszokat írni! Nagyon szépen Köszönöm!
Amúgy meg ma már minden normális! Az, hogy a párom erényövet szeretne velem hordatni játékból, akkor én már beteg vagyok, de az, hogy odakint melegek felvonulást rendeznek az meg nem? és még én vagyok a beteg? Nincs bajom a melegekkel, de ha az normálisnak számít, akkor szerintem már ez is!
Szia
Mi diamond szexhopbol vettünk fém cockcage-et a páromnak.
Egyébként gls szállitja ki? Vagy mely cég?
Gondolod irj privátotb mert a cégre kiváncsi lettem
Nem fogod tudni csomagautomatába rendelni a külföldi csomagot. Miért nem szeretnéd otthonra rendelni, ha a barátnőd úgyis tud róla?
Teljesen jelöletlen, jellegtelen dobozban érkezik. Kizárt h bárki tudja mi van benne, mivel a feladó Lui Feng Csing Csung lesz, a tartalma meg "tool" v vmi ilyesmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!