Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, mit gondoltok az ilyen alkatú nőkről?
Figyelt kérdés
Tehát az ilyen nagyon kislányos, vékony, szinte nemlétező mellekkel. Taszítónak tartjátok, vagy azért egynek elmegy? Esetleg van, akinek kifejezetten ez tetszik?
2018. júl. 21. 01:38
1/17 anonim válasza:
Nekem nem bejövős! Nagyon megcsinált, nagyon mű!
2/17 anonim válasza:
Nekem kifejezetten bejönnek a képen lévő csajok. Nem kislányosak.
3/17 anonim válasza:
Nekem nagyon tetszik az ilyen alkat
4/17 anonim válasza:
Semmi kislányos nincs bennük, ők nagy lányok, jóféle. :) 24/f
5/17 anonim válasza:
Olyan semmilyen számomra. De nem ez fogja eldönteni, hogy szeretem e vagy sem..fontos az arc, és a belső is.
6/17 anonim válasza:
Semmit. Tucatlány, tucatszemüvegben, tucat fürdőruhában, tucat testtartással, tucat műmosollyal, tucat beállással.
Taszít.
8/17 Holtanyal válasza:
Hát szerintem vonzóak,szép karcsu szép popsi,és szályba ilő cicik :)
9/17 anonim válasza:
Se melle se feneke. Még a bordái is kivannak... Egy csepp nőies vonásuk sincs.
10/17 October15 válasza:
A baloldali esélytelen. Talán ha elkezdene papíron kívül valami mást is enni..
A jobboldalival nekem semmi bajom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!