Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak olyan nőbe tudok beleesni akinek savanyú a talpa, lábujjai szaga?
Figyelt kérdés
Mi az oka?2018. júl. 20. 21:24
2/18 anonim válasza:
Már megint te,menjél cipőboltba vadászni.
3/18 anonim válasza:
Hányszor írod még ezt ki ? te szappan fejű..
5/18 anonim válasza:
Baromi unalmas már ez a kérdés!
6/18 anonim válasza:
Biztos a vecsési lányok az eseteid.
7/18 anonim válasza:
Hát így eléggé leszűkíted a lehetőségeidet.
8/18 anonim válasza:
Fúúú azt én is imádom, a legjobb amikor gomba meg retek is jár hozzá, olyankor mindig tisztára szopom a csaj lábát.
9/18 anonim válasza:
Nekem még férfiként sincs savanyú lábszagom. Lenne, nem is kicsi, de teszek ellene (akit érdekel, annak privátban leírom, nekem mi vált be).
Undorodom az ápolatlan emberektől, mármint azoktól, akiknek anyagilag lenne lehetőségük ápoltnak lenni, csak kulturálisan nincs igényük rá. Főleg, ha nő az illető.
10/18 anonim válasza:
Lehet hogy lábszag fétised van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!