Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, ha arról fantáziáltok egy lánnyal kapcsolatban, hogy jól lesz. Patnátok, akkor az arca nagyon tetszik nektek?
Figyelt kérdés
Ezért nem inkább a szexet mondjátok?2018. júl. 20. 14:16
2/7 anonim válasza:
Vagy csak jobban szereti ha szopják
5/7 anonim válasza:
3 x olvastam el mire rájöttem
Hogy a Patnátok nem egy rosszúl írt szó
Csak hülyén írtad le hogy leszopatnátok
A kettő nem úgyanaz
Megint más mikor egy pasi arra vágyok hogy tele lőjje a szádat anyaggal
És más az ha jól megpakolná a lyukadat
24N
6/7 anonim válasza:
Ez milyen női logika? Miért kéne elkülöníteni a genitáliás szexet és az orális szexet? Miért zárná ki az egyik a másikat? Ha fantáziálok róla, akkor szexuálisan vonz és annak csak egy része ez.
Most amúgy elgondolkoztam ezen. Ezer éve nem volt ilyen fantáziám, hogy egy lány akivel nem voltam még együtt és arról fantáziáljak, hogy sz@patom. Fiatalon volt, de belegondolva nagyon rég nem volt ilyen. Nevezz b#zinak, de én az elmúlt időkben csak hátulról átölelésről és csókról fantáziáltam bizonyos lányoknál
7/7 anonim válasza:
Azért mert melyik pasi fantáziál arról hogy “deszeretkeznékvelemisszionáriusban”? Senki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!