Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok. Hogyan legyek rossz?
Ugye van az a mondás, hogy a nők a rossz fiúkat szeretik, viszont én meg a tipikus jókisfiú vagyok. Elég bagatell szó mindkettő, de szerintem mindenki tudja mire gondolok. Ezért is érdekel, hogyan legyek rossz. Külső és belső tulajdonságaim, szokásaim, stílusom amik jelenleg leginkább meghatároznak, és amik miatt jónak tartom magam:
belső tulajdonságok:
- lányokkal mindig kedves és udvarias vagyok, haverjaimmal, és munkatársaimmal viszont egy bunkó tahó par*szt.
- ha azt látom egy lányon, hogy érdeklem, és keres, akkor én is őt, viszont, ha valamiért azt érzem, hogy távolodik, nem érdekli a dolog, akkor én se futok utána, én sem keresem napokig, vagy akár végleg. Legutóbb ilyen helyzetben a lány írt rám, miután már vagy 4-5 napja nem foglalkoztam vele.
- elég zárkózott, és introvertált vagyok, szóval nem az a nagydumás, poéngyáros, meg társaságközéppontja típus.
- többször kipróbáltam pár drogot (amfetamint, kokaint, mdma-t, ecstasyt, füvet), és hozzátartoznak a bulihoz, viszont folyamatosan túlórázok, így kb fél évente egyszer tartunk egy ilyen bulit. ezt a lányok is tudják rólam, szóval nem titok.
külső tulajdonságok, külsőségek, amik inkább csak stílusjegyek, de talán befolyásolja hogy jó vagy rossznak tűnök-e.
- bal karom teljesen be van fedve tetoválással, szeretném még a másik karomat, nyakamat, hátamat, és mellkasomat, csak ugye ez mind mind idő és pénz, szóvak apránként.
- járok edzeni és íjászkodni. emellett szeretnék elkezdeni boxolni, és lőni
- fekete bmw-vel járok
- van szakállam :D
kb ennyi. Szeretnék ezeken változtatni, hogy rossznak tűnjek, és ne pedig egy unalmas jókisfiúnak, aki mellől menekülnek a csajok. Viszont ha nincs a rosszaság a véredben, akkor elég nehéz. Ezért is kérek tőletek tanácsot, hogy hogyan váljak rosszabbá. Lehetnek megjelenésbeli dolgok, viselkedéssel kapcsolatos tanácsok, bármi. Köszönöm!
1.vagyok
Egyetértek azzal hogy túlságosan kielemzel mindent, és ez eléggé negatív, idegesítő tulajdonság.
Lazulj el, ne gondolkodj annyit!
Egyébként te se nem rossz, se nem jó fiú nem vagy, egyikbe se tartozol igazán, de ez így van jól, az emberek különbözőek. Én inkább azt mondom neked hogy nézzél mélyen magadba, írd le egy papírra a jó és a rossz tulajdonságaidat, majd próbáld a jókat erősíteni, a rosszakat fejleszteni, jobbá tenni.
Pl. én tudom magamról hogy céltudatos vagyok, de azt is hogy lusta. Ezért a céltudatosságomat arra használom hogy kiterveljem hogyan NE legyek lusta. Apró cetlikre írom fel magamnak a teendőimet, és hozzáírom hogy ezeket meddig kell elvégeznem. Kirakom a lakás különböző pontjaira, és egész nap a szemem előtt van, így biztosan meg fogom csinálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!