Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok. Hogyan legyek rossz?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok. Hogyan legyek rossz?

Figyelt kérdés

Ugye van az a mondás, hogy a nők a rossz fiúkat szeretik, viszont én meg a tipikus jókisfiú vagyok. Elég bagatell szó mindkettő, de szerintem mindenki tudja mire gondolok. Ezért is érdekel, hogyan legyek rossz. Külső és belső tulajdonságaim, szokásaim, stílusom amik jelenleg leginkább meghatároznak, és amik miatt jónak tartom magam:

belső tulajdonságok:

- lányokkal mindig kedves és udvarias vagyok, haverjaimmal, és munkatársaimmal viszont egy bunkó tahó par*szt.

- ha azt látom egy lányon, hogy érdeklem, és keres, akkor én is őt, viszont, ha valamiért azt érzem, hogy távolodik, nem érdekli a dolog, akkor én se futok utána, én sem keresem napokig, vagy akár végleg. Legutóbb ilyen helyzetben a lány írt rám, miután már vagy 4-5 napja nem foglalkoztam vele.

- elég zárkózott, és introvertált vagyok, szóval nem az a nagydumás, poéngyáros, meg társaságközéppontja típus.

- többször kipróbáltam pár drogot (amfetamint, kokaint, mdma-t, ecstasyt, füvet), és hozzátartoznak a bulihoz, viszont folyamatosan túlórázok, így kb fél évente egyszer tartunk egy ilyen bulit. ezt a lányok is tudják rólam, szóval nem titok.

külső tulajdonságok, külsőségek, amik inkább csak stílusjegyek, de talán befolyásolja hogy jó vagy rossznak tűnök-e.

- bal karom teljesen be van fedve tetoválással, szeretném még a másik karomat, nyakamat, hátamat, és mellkasomat, csak ugye ez mind mind idő és pénz, szóvak apránként.

- járok edzeni és íjászkodni. emellett szeretnék elkezdeni boxolni, és lőni

- fekete bmw-vel járok

- van szakállam :D

kb ennyi. Szeretnék ezeken változtatni, hogy rossznak tűnjek, és ne pedig egy unalmas jókisfiúnak, aki mellől menekülnek a csajok. Viszont ha nincs a rosszaság a véredben, akkor elég nehéz. Ezért is kérek tőletek tanácsot, hogy hogyan váljak rosszabbá. Lehetnek megjelenésbeli dolgok, viselkedéssel kapcsolatos tanácsok, bármi. Köszönöm!

2018. júl. 20. 10:57
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
92%

Elég sok dolog meg van benned ahhoz hogy rosszfiú legyél, bár ki mit tart annak ugyebár. Nagyképű vagy, villogsz azzal amid van, elbszod az életed, és egy t.a.h.ó vagy. A legtöbb "rosszfiúban" ez benne van.

Na akkor most nézzük ezt egy női szemszögből.

Nekem is a rosszfiúk jönnek be. Én rosszfiú alatt azt értem hogy magabiztos, határozott, domináns típus. Nem azt, hogy egy t.a.h.ó. p.a.r.a.sz.t aki nem keres, megcsal meg ilyesmi. Nem. De a kedvességével és határozottságával képes lenyűgözni, irányítani engem.

Lényegtelen milyen kocsival jár és hogy hány tetoválása van. A lényeg az hogy olyan munkája legyen amit szeret csinálni, nem kényszerből dolgozik vagy legalábbis nem sokáig dolgozik kényszermunkát, tesz az álmaiért, céljaiért, eléri őket és élvezi csinálni.

Saját stílusa van, nem majmol másokat. Lehet rocker, elegáns vagy deszkás, teljesen lényegtelen, de az az ő stílusa legyen, nem hagyja hogy mások befolyásolják a döntéseit.

Na, ez a rosszfiú.

21/N

2018. júl. 20. 11:06
 2/15 anonim ***** válasza:
100%

Azt kihagytam hogy egy kifejezetten rosszfiús stílusjegy a csipkelődés. Én szeretem ha nem egy papuccsal járok, hanem egy olyannal aki kimondja a véleményét, képes nekem visszaszólni, csipkelődni, beszólogatni persze nem sértően.

1.voltam

2018. júl. 20. 11:09
 3/15 anonim ***** válasza:
11%
A lányok mindenen megsértődnek:D
2018. júl. 20. 11:13
 4/15 anonim ***** válasza:
31%

Legyél tapló leszarom

Ki ha én nem

Egoista barom

És csak a saját kielégülésed legyen a fontos

Beszélj úgy a nőddel mint a kutyával

Nézd le őket

Ígérj

Játsz az érzésükel

Öltözz vagányan

Rágcsálj gyufaszálaz

És te leszel s HVCs - Helyi Vagány Csávó alias Rosszfiú BadBoy

😂😂

24N

2018. júl. 20. 11:22
 5/15 anonim ***** válasza:
34%

Először is pontosítanék...

Nem minden lány/nő szereti a rosszfiúkat, csak az, aki még nem égette meg magát egyikükkel sem

Ha egy lány érdeklődik irántad, ám egyszercsak távolodni kezd, az azért van, mert tesztelni akar. Teszteli, hogy bejön-e neked annyira, hogy keresd őt, úgymond udvarolj neki.

A drog használat nem egy vonzó tulajdonság. Sőt....

A tetoválásaid és a sport szereteted pozitív dolgok.

A BMW tulajdonosokról nekem személy szerint megvan a határozott véleményem, tekintve hogy én is autóval járok, elég sok alkalommal húzták ki nálam a gyufát, így BMW tulajjal sosem kezdenék, hiába tudom, hogy nem mind egyforma, akkor sem.

A szakáll.... Nem tudom miért lett manapság ekkora divat. De nagyon sok pasinak nem áll jól. Ápolatlan hatást kelt. És nem vonzó abból a szempontból, ha egy lány meg akar csókolni egy fiút.

Nem tudom miért menekülnek tőled a lányok, a leírtak alapján ami engem nagyon zavarna, azok a drogok és a szakáll.

2018. júl. 20. 11:30
 6/15 A kérdező kommentje:

1.es, köszi a választ!

"Nagyképű vagy, villogsz azzal amid van, elbszod az életed, és egy t.a.h.ó vagy. A legtöbb "rosszfiúban" ez benne van."

Nem tudom mi volt ebben a nagyképű.

Elba*szom az életem? Mivel? Azzal hogy kipróbáltam pár drogot, aztán másnap felkeltem, és éltem tovább az életemet? Egyetlen függőségem a napi 3-4 kávé, amúgy meg hónapok óta még egy sört sem ittam, de nyilván, aki kipróbál valamit, az rögtön egy lecsúszott senki lesz, aki használt tűvel lövi magát egy romos épületben. Bezzeg az alkohol, meg a dohányzás mennyivel jobbak! Azok társasági dolgok.

Nem villogok, csak leírtam, mert hozzátartoznak a stílusomhoz. És miért kéne szégyellnem bármit is, ha én dolgoztam meg érte?

Tahó? Munkatársaimmal, haverjaimmal igen. Lánnyal soha! Randizok mostanában egy lánnyal, a hétvégén fog költözködni, mondtam neki hogy szeretnék segíteni benne. Tényleg nagy tahó vagyok akkor. :D

"Nem azt, hogy egy t.a.h.ó. p.a.r.a.sz.t aki nem keres, megcsal meg ilyesmi."

SOHA nem csaltam meg senkit! Még csókkal sem! a tahót és a para**tot már kitárgyaltuk. Keresem, de ha ő sz**ik rám, akkor én se fogom keresni. A pincsi kutyája senkinek nem leszek. Én pont nem tartanám férfiasnak meg rossznak egy olyan pasit, akit a csaj le sem **ar, de ő mégis irogat neki meg hívogatja.

Munka: utálom a munkámat, mégis minden héten túlórázok, mert kell a pénz BMW-re, tetoválásra, meg a napi drogadagomra. Viszont szeptembertől megyek suliba, aztán ha elvégeztem, szeretnék abban elhelyezkedni, és pár éven belül megalapítania saját vállalkozásomat.

Kicsit olyan a válaszod, mintha mindent aszerint ítélnél meg, hogy szimpatikus-e a pasi. Ha igen, akkor jó tulajdonságnak értékeled a dolgait, ha meg nem szimpi, akkor negatívnak. Pl tetoválás: Van egy buddhista karma jel a karomon, mert eben hiszek. Nem vagyok vallásos, de hiszek benne, hogy az élet mindent visszaad amit másokkal teszel. A jót is, és a rosszat is. Tehát a karma a hitem része, ezért varrattam magamra. Ez szerintem elég "Saját stílus, és nem majmolok másokat." ahogy te mondtad, neked ez mégis villogásnak tűnik. Viszont ha szimpatikus lennék, akkor úgyis értékelhetnéd a tetoválásomat, hogy egyedi stílusom van, ahogy írtad. Erre mondják hogy kettős mérce.

2018. júl. 20. 11:30
 7/15 anonim ***** válasza:
34%
Vagy menj alja tróger helyre és legyél jófiú, de egyszerre nyitott is! Az ilyen környezetben élő lányok a nyakadba fognak ugrani, ha értelmesen beszélsz hozzájuk, egyenlő félként kezeled őket és kedves vagy. Egész életükben állatként bántak velük sötét barmok, így náluk az ellenkezője jön be. Persze kell egy 20-30 perc amíg lebontod a falat. Azt a falat, hogy ne "rajkodjanak". Nem is kell nyomulni, tényleg csak értelmesen és normálisan beszélni hozzájuk. Bár normális hosszútávú kapcsolatra ne számíts! Ha ténylegesen értelmes és művelt vagy, akkor elő jön belőlük pillanatok alatt, hogy te lenézed őket és mindenbe ezt fogják belelátni.
2018. júl. 20. 11:34
 8/15 anonim ***** válasza:
100%
A leírtak alapján szerintem nem tűnsz "jókisfiúnak".Talán lehetnél egy kicsit nagydumás, bókolgass, játsz kicsit a csajokkal.. ne írj rájuk minden nap, de az #1 leírta a lényeget!
2018. júl. 20. 11:36
 9/15 A kérdező kommentje:

Köszönöm a nagyrészt értelmes válaszokat! Mindenkit felpontozok aki válaszol! (Még akkor is ha hül*eséget)

5-ös!

"Ha egy lány érdeklődik irántad, ám egyszercsak távolodni kezd, az azért van, mert tesztelni akar. Teszteli, hogy bejön-e neked annyira, hogy keresd őt, úgymond udvarolj neki."

És ha rám ír facen, válaszolok neki, elolvassa, majd nem válaszol rá többet, az micsoda? Nekem ez nem úgy tűnik, hogy tesztelne. Vagy amikor én írok rá, hogy megkérdezzem hogy van, elolvassa, válaszol, én is válaszolok, aztán megint semmi. Majd megunom, nem keresem napokig, és ilyenkor megint rám ír. Ez inkább sima játék.

"A drog használat nem egy vonzó tulajdonság. Sőt...."

Szerintem éves szinte 2-3 buli nem jelent aktív droghasználatot. Főleg hogy ez a lány is kipróbálta a kokaint, akivel meg előzőleg randiztam az MDMA-t kedvelte buliban. Csaj lakótársam meg majdnem napi rendszerességgel szív, mert csak a fűtől tud elaludni.

"A tetoválásaid és a sport szereteted pozitív dolgok."

Köszi :)

"A BMW tulajdonosokról nekem személy szerint megvan a határozott véleményem, tekintve hogy én is autóval járok, elég sok alkalommal húzták ki nálam a gyufát, így BMW tulajjal sosem kezdenék, hiába tudom, hogy nem mind egyforma, akkor sem."

Van index a kocsimon, és rendszeresen használom is. Zebránál is mindig megállók, sőt más autósokkal, buszokkal is előzékeny vagyok. Ennek oka, hogy nem magyarországon szereztem a jogsit, hanem az UK-ban, és a brit vezetési mentalitást sajátítottam el, nem a magyart. Szóval nem vagyok "prszt bmws"

"A szakáll.... Nem tudom miért lett manapság ekkora divat. De nagyon sok pasinak nem áll jól. Ápolatlan hatást kelt. És nem vonzó abból a szempontból, ha egy lány meg akar csókolni egy fiút."

Sokaknak nem, viszont csajok szerint nekem kimondottan előnyös, mert nagyon kölyökképű vagyok. 29 vagyok, de legutóbb amikor megborotválkoztam, a tescoban a 18 éves pultos csaj elkérte a személyimet 4 doboz sörhöz. Megértheted hogy emiatt nem szívesen válnék meg tőle. Viszont mindig rövidre, 3-4 millisre van nyírva, és a nyakamon borotválom, szóval ápolt. Csak ismerősök is azt mondják ne vágassam le.

2018. júl. 20. 11:58
 10/15 anonim ***** válasza:
73%
Ómájgád.... Hallod tesla így már mindent értek, hogy minden hozzászólás minden pontját fröcsögve elemzed ki, hogy miért nem igaz... Itt nem a rosszfiúsággal meg jófiúsággal van a gond, hanem azzal, hogy görcsösen próbálsz valami lenni, ami nem vagy és aki nem úgy látja a dolgokat, mint te, az menjen és húzza az anyjába a f***szát kb. :|| Szerintem inkább a mentalitásodon kéne változtatni, mint a stílusodon és hamarabb sikerrel járnál.
2018. júl. 20. 12:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!