Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha valaki azt mondja, hogy 11-12 centis hímtaggal teljes értékű nemi életet él, az vajon kamuzik?
Az enyém ekkora.
Nem kamu.
És jól lehet vele kukacolni. :)
Igen, de nem neked, hanem elsősorban magának. De ettől már jól érzi magát, és innentől rendben is van minden.
10-15 év után tudtam meg, hogy azért nem élvezi a feleségem a szexet, és azért akar túl esni rajta hamar, előjáték, és minden más nélkül, mert kicsinyli a répát. Nem akart csak egy pózban, sötétben, és soha egy hang sem jön ki a torkán. Úgy élvez el, hogy észre sem venni.
Persze egy nagyobb mérettől visítana, és benne lenne mindenben. Félre is jár. Pedig nekem 16 cm van.
Ezt már olyan is mondta, aki volt hármasban, és a másik pasinak kisebb répája volt. A csaj nem mondott semmit, de látható, hallható, érezhető volt rajta, hogy a nagyobbat egyértelműen élvezi, míg a kisebb csak "maszatolt".
Ráadásul már megszámolni sem tudom, hogy hány nővel beszélgettem erről, és összességében az a lényeg, hogy 18-19cm alatt kicsi nekik. Beérik vele, de a nagyobb a jó nekik.
Egy nő ismerősöm a nagyobbért hagyta el a családját. A férjének semmit sem tett meg, csak gyorsan hamar essenek túl rajta. Már a mélytorkot is szereti, pedig a férje kis méretét bekapni sem volt hajlandó...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!