Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha azt mondja simán dugna velem, ha nem lenne pasija, akkor kamuzik?
A csaj játszotta a hűségest, de alig várta, hogy rámássz. Szerintem nem volt hiba hagyni elmenni, mit vársz egy ilyen magát felkínáló pipitől? Veled is ezt fogja csinálni.
Vagy nincs barátja, csak így akarta azt a benyomást kelteni benned, hogy ő van olyan jó nő, hogy nem szingli. Szerintem szánalmas mindkét verzió.
Szerintem nem feltétlenül kamuzik, de...
Az az igazság, hogy hacsak nem vagy az egyéjszakás kalandok híve, én azért nem javasoltam volna a dolgot: túl khmm... "könnyű préda" az, aki egy kis duma után már bevállalna egy dugást egy max. szimpatikus sráccal.
Ó, velem is volt már sokszor ilyen.
Szerintem hihető. Pár sör után már majdnem rámmászott.
Szóval olyankor nehéz nem érteni a célzást.
Jó nagy balfa.. voltál. Arra várt hogy megrakd, de te puhapö.s voltál.
Szinte könyörgött h add neki meg.
Jó hogy nem írta a homlokára....
Számomra inkább az kamu, hogy nem csalja meg a barátját.
Amikor ezt hansúlyozzák többször is az már sántít :)
hát bejelöléssel tuti késtél, levágta hogy puhapö.s vagy.
Akkor elhatározta magát te meg nem léptél, lehet mamár nem így gondolja, sőt tuti, mert ahogy leírtad felajánlotta magát te meg nem vetted a lapot, így ne sokra számíts már.
Sajnos azt hiszem 9-nek igaza van.
Ez a hajó valószínűleg elment, tanulj belőle
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!